Årets svängigaste julkalender med KILROY och Ajvar

Årets svängigaste julkalender med KILROY och Ajvar

I år vill vi inte ge dig vilken julkalender som helst. Vi vill ge dig något du kan ha glädje av, oavsett om du är själv en vardagskväll, är på resande fot med nya vänner eller är på förfesten/nyårsfesten hemma med gamla vänner!

Peppa till med dagens låt

Under hela december kommer KILROY tillsammans med radioprogrammet Ajvar soundsystem dagligen att bjuda dig på en svängig låt bakom varje ny lucka. Se fram emot en december med massa sköna multikulti beats!
 

Delad glädje är dubbel glädje - Varsågod, här är din svängiga julkalender! Vi valde att lägga på några bonuslåtar så att du kan känna världens rytmer ända fram till nyår!
 

GOD JUL ÖNSKAR KILROY & AJVAR

 

Lucka 24

Lucka 23

Lucka 22

Lucka 21

Lucka 20

Lucka 19

Lucka 18

Lucka 17

Lucka 16

Lucka15

Lucka 14

Lucka 13

Lucka 12

Lucka 11

Sköna rytmiska och dansanta beats, med inslag av musikstilen forró blandat med rock, folk, jazz och country - arrrrrriba!!

Lucka 10

<3 You are my samosa, you are my masala dosa <3

Lucka 9 

James Bond goes Balkan - Shake it, don't stir...

Lucka 8

Lucka 7

Lucka 6

Lucka 5

Lucka 4

Lucka 3

Lucka 2 

Så här ska funky-huffy-puffy hip-hop/disco från Kenya låta! 

Lucka 1

Bli lite extra happy till denna låt och gunga lite skönt med ragga-soca beats från Trinidad & Tobago!  

 

Ajvar - En salig röra

KILROY är både glada och stolta att få presentera och samarbeta med radioprogrammet Ajvar soundsystem som spelar musik som kommer från alla världens hörn - det enda kriteriet är att det ska vara musik med hjärta och själ samt groove och rytm. Det ska vara svängigt! Tuna in på deras webbplats ajvar.se för mer dansant musik, radiopoddar, spellistor och mixar fullproppade med crazy, funky, multikulti beats. Spana även in @ajvarradio på Facebook och Instagram.

 

Radioprogrammet Ajvar soundsystem - IT IS FUNKY!!

Relaterade inlägg
Kontakt