• okt02

  5 självklara aktiviteter i Thailand för din todo-list!

  Att Thailand är ett paradis på jorden råder det ingen tvekan om! Detta fantastiska land har verkligen allt; gästvänlighet, vacker natur, spännande djurliv, några av de finaste stränderna i världen, häftiga öar, god mat och dessutom är det såååå prisvärt. Ärligt, finns det något att ogilla?!

  Thailand har länge varit något av en turistmagnet, speciellt under högsäsongen mellan december och april då nordbor byter den kalla vintern mot sand mellan tårna och värmande sol. Vi förstår varför! ”The land of smiles” ger dig ett varmt välkomnande och i jämförelse med många andra länder en mycket prisvärd vistelse. Varför inte krydda ditt besök i landet med härliga äventyr och aktiviteter? Spana in våra tips nedan!

  Låt oss presentera 5 grymma aktiviteter i Thailand:


  1. Dykning i Thailand<... Läs mer
 • okt02

  5 populära volontärprojekt i Thailand

  Gör skillnad genom att arbeta som volontär på något av våra projekt i Thailand. Det här är din möjlighet att lära känna den thailändska kulturen på riktigt. Varför inte börja din vistelse med volontärarbete för att sedan uppleva mer av detta fantastiska land och välja bland massa spännande aktiviteter.

  I Thailand kan du välja a... Läs mer
 • dec30

  2000 kr rabatt på flyg för de 10 första kunderna

  Rabatten gäller på flyg utanför Europa med Air France, KLM & Delta och gäller för de 10 första kunderna som bokar flyg innan klockan 14.00! 
  För att boka tar du kontakt med en av våra medarbetare på mejl, telefon, chatten eller i butik. Nu är ett perfekt tillfälle att boka den där resan du har skjutit upp så länge! Glöm inte att fråga oss om roliga tips du kan göra på plats när du ändå har oss på tråden!

   

 • dec28

  20 % rabatt på Lapoint Surfcamps

  20 % rabatt på Lapoint Surfcamps under utvalda datum. Bokningen kan göras fram till 29 januari och avser följande avresedatum i januari 2017: 2a, 9e, 16e, 23e, 30e. 

  Canguu Camp  Balangan Camp

   

 • dec27

  Mellandagsrea som ger mer minnen för pengarna  Fram till 5e januari kör vi mellandagsrea i äventyrsanda med fokus på Nya Zeeland! Kiwis busspass är för den som vill upptäcka det bästa av Nya Zeeland och gärna tillsammans med andra backpackers. Stämmningen på bussarna brukar leda till vänskapsband som knyts och här både reser du och upptäcker naturen, städer, sevärdheter och ser till att festa lite g... Läs mer
 • dec13

  Respodden på Surfcamp i Costa Rica

  #RespoddenCostaRica 🌊 Idag surfade jag för sista gången i Santa Teresa och tog flera gröna vågor helt själv på en hard top (tidigare surfat på en soft board) 😭 JAG ÄR SÅ LYCKLIG!! Bästa känslan! Jag har lärt mig sååå mycket under min tid på lapointcamps alla fantastiska surflärare har verkligen fått mig att nöta in tekniken, men framförallt har de get... Läs mer
 • dec12

  Specialerbjudande på flyg till USA med Air France KLM Delta

   En roadtrip genom USA är en resa genom en plats där allting är STÖRRE! Bilarna är större, skyskraporna är högre, öknen och nationalparkerna tar aldrig slut - och det finns många av dem! Men vi har nog hört det förr, att det inte bara är storleken som räknas. USA är på alla sätt en mångsidig och härlig destination som lämpar sig perf... Läs mer
 • dec12

  5 annorlunda road trips genom USA & Kanada

  Har du redan åkt på en traditionell road trip i USA & Kanada, eller är du intresserad av att göra en annan road trip med en gång har du 5 grymma förslag här. Vi har satt ihop förslag till dig som vi själva road tripat igenom och varit riktigt nöjda med och nu önskar vi dela med oss av det goda till dig!

  Kom ihåg att om du är inne på att g... Läs mer
 • dec01

  Bli med & rädda världens sköldpaddor

  Varför det behövs fler volontärer Sköldpaddan lever i flera decennium innan den blir mogen att lägga ägg. En hona lägger hundratals ägg per säsong, men på grund av alla faror en liten sköldpadda möter är det endast 1 på 1000 som lever till vuxen ålder. Som volontär är det därför ofta vanligt att dels bevaka och ha översikt över äggen både från rovdjur och mä... Läs mer
 • nov29

  Upplev Afrikas skönhet. Vi listar 3 bra ställen att utgå ifrån.

  Afrika har en skönhet som kan få ditt hjärta att hoppa över ett slag. När du står där på savannen och betraktar antiloperna i solnedgången och känner de varma vindarna mot huden går det inte att göra annat än att förälska sig i Afrikas skönhet.

  Kontinenten är full av kontraster när det gäller allt; smaker, dofter, djurliv, sav... Läs mer
Kontakt