• mar03

  Telefonproblem lösta - varmt välkommen att ringa oss igen!

  Telefonproblemen är nu lösta!   Vi har för närvarande problem med våra telefoner idag torsdag 3 mars 2016. Vi ber om ursäkt om du försökt att ringa oss och inte har kommit fram. Vi kommer att uppdatera informationen här så fort problemet är löst. Fram tills dess rekommenderar vi att du kontaktar oss via mejl för:

  frågor om resor frågor om utlandsstudier frågor om klassresor & gruppresor Bästa hälsningar
  KILROY

 • feb23

  Din kostnadsfria reserådgivning

  Av Thea
  Att åka iväg på en resa är fantastiskt kul! Det är dock otroligt värdefullt att få koll på bästa sätt att ta sig fram, vad som finns att upptäcka på resmålet, vilket område som är bäst att bo på och var man får ut mest av sin reskassa. Det är därför vi har reseexperter som hjälper dig att skräddarsy din resa, precis så som du vill ha den!

  Våra reseexperte... Läs mer
 • feb23

  1000 kr rabatt på flyg med Qatar Airways och KILROY

  Tyvärr är kampanjen slut, men vi har fortfarande sjukt bra priser med Qatar Airways, framförallt till dig om är ungdom och student! Kontakta oss för en kostnadsfri reserådgivning så skräddarsyr vi din drömresa!


  Gratis reserådgivning Våra reseexperter har själva rest flera varv runt jorden och har massor av egen erfarenhet... Läs mer
 • feb20

  Cyklonen Winston i Fiji

  Under lördagen 20 februari 2016 drog cyklonen "Winston" över Stillahavsriket Fiji. Det är den krafrigaste cyklon som registrerats över Fiji och orsakat stor skada på flera håll.

  KILROY rekommenderar att du kontaktar dina anhöriga snarast om du befinner dig i Fiji och hör av dig till UD/Sveriges ambassad. Vi rekommenderar alltid att följa UD:s/Sveriges ambassads rekommendationer samt riktlinjer från de lokala myndigheterna. Läs mer på swedenabroad.com.

 • feb18

  Volontärarbeta med vilda kattdjur i Sydafrika

  Att volontärarbeta är en otroligt givande och tacksam upplevelse där du verkligen får chansen att hjälpa till och göra livet bättre för andra. På Wild Cat Centre Kimberly i Johannesburg är det livet för de vilda kattdjuren och även andra djur som apor, surikater och öronrävar som du gör livet bättre för.

  Vad gör Wild Cat Cen... Läs mer
 • feb18

  6 saker du inte bör missa i Bangkok

  Matilda har bott i Bangkok och ger här sina bästa tips på 6 saker du inte bör missa i denna spännande stad!

  Chatuchack Weekend Market (JJ Market) På helgerna öppnar Chatuchack weekend market kl 9 på morgonen vid MTR-stationen Chatuchack Park. Här kan man köpa precis vad som helst, allt från sjalar till Adidasskor, till vintage Levi’s j... Läs mer
 • feb17

  500 kr rabatt på dyk- & surfturer

  Vi på KILROY älskar aktiva resor och har ett stort utbud av Aktiva och Adreanlinpumpande turer. Just nu får du hela 500 kr rabatt på alla våra surf- och dykturer! Erbjudandet gäller ett begränsat antal platser så det är först till kvarn - Missa inte chansen att boka din dyk- eller surftur nu och spara pengar till annat på din resa. 

  För dig som äls... Läs mer
 • feb05

  Reseberättelse - Ann & Fatima på volontärprojekt i Sydafrika

  Reseexperterna Ann och Fatima var på ett fantastiskt äventyr och volontärarbetade i Sydafrika. Under resan besökte de flera olika volontärprojekt som verkligen satte spår i hjärtat.

  1. Berätta lite om de olika volontärprojekt som ni besökte? Vi besökte olika projekt i Kapstaden. Alla med olika ... Läs mer
 • feb03

  Destination Sri Lanka - Reseberättelse del 1

  Jasmine och Hugo reser just nu runt i Asien med surfbrädorna - och vi får följa med på resan! Deras första destination var Sri Lanka och nedan berättar de om vilka platser man bör kolla in, hur vågorna svepte upp på stranden där de bodde och om maten och priserna.

  Exotiskt och spännande med vågor runt varje hörn blev Sri Lanka v... Läs mer
Kontakt