500 kr rabatt på dyk- & surfturer

500 kr rabatt på dyk- & surfturer

Vi på KILROY älskar aktiva resor och har ett stort utbud av Aktiva och Adreanlinpumpande turer. Just nu får du hela 500 kr rabatt på alla våra surf- och dykturer! Erbjudandet gäller ett begränsat antal platser så det är först till kvarn - Missa inte chansen att boka din dyk- eller surftur nu och spara pengar till annat på din resa. 

För dig som älskar att upptäcka vad som finns under ytan

Oavsett om du har ett PADI-kort eller är helt nybörjare så har vi dykturerna för dig. Här har vi plockat ut en handfull favoriter med allt från sagolik dykning i Cairns, Australien till härliga Zanzibar.

 

Vill du se fler dykturer?
Till KILROYs dykturer

 

För dig som älskar att bemästra havets vågor

Samma här som med dyk, oavsett om du kan ta stora vågor själv och vet allt om reglerna i line-upen och hur man ska läsa av tidvattnet. Eller om du är en rockie och vill testa på eller lära dig lite mer så har vi grymma surfcamps att erbjuda på världens bästa surfspots. Här har vi också plockat ut några få godbitar från surfcamps i coola Kalifornien till chillstämning på Bali.

Vill du se fler surfturer?
Till KILROYs surfturer

 

Vill du veta mer? Kontakta KILROY så hjälper vi dig med alla frågor och skräddarsyr ditt nästa äventyr ovan ytan eller under ytan!

Ring: 0771-545 769 eller besök en av KILROYs butiker

Mejla KILROY
Klicka här
Boka gratis rådgivning med KILROY
Boka här


Erbjudandet gäller alla KILROYs dyk- och surfturer med start den 17 februari 2016. Dock är det ett begränsat antal platser så först till kvarn på alla turer. Rabatten gäller när du bokar över telefon, i butik eller via mejl. Rabatten gäller för produkter för 3500 kr eller mer.

Inspirationsvideo - surfa i Sri Lanka! 

Relaterade inlägg
Kontakt