Sommar i Europa - 10 roliga upplevelser

  • 07 mars 2016
  • Av Thea
Sommar i Europa - 10 roliga upplevelser

Du behöver inte resa jorden runt för att få de bästa upplevelserna i sommar. Europa erbjuder nämligen på otroligt många härliga upplevelser! Speciellt om du är på jakt efter något helt annat än en vanlig charter söderut.

Båtluffa och se massa olika grekiska öar, segla längs kusten i Kroatien, läs spanska i Barcelona, surfa och kitesurfa i Portugal eller dyk på Malta.

Här har vi samlat några av de bästa semestertipsen för en sommar i Europa. Just nu är det dessutom 2 för 1 på den grymt roliga och populära Young and Fun kryssningen i Kroatien! Rabatten gäller på kryssningarna som avgår 25 juni, 10 september, 17 september. 

Våra reseexperter hjälper gärna dig att skräddarsy den perfekta resan. De arbetar dagligen med att sätta ihop resor som är unikt anpassade för varje individ. Hör av dig och låt oss skräddarsy din bästa semester.

Hör av dig
Relaterade inlägg
Kontakt