10 saker alla backpackers gör men aldrig kommer att erkänna

10 saker alla backpackers gör men aldrig kommer att erkänna

De flesta har säkert en förutfattad bild av vad som kännetecknar en typisk backpacker. Kanske även du kan placeras i den kategorin? Med det sagt och med glimten i ögat, är det möjligt att vi är överens om att backpackern inte alltid är så stolt över allt hen gör under resan. Oavsett vilken kategori du tillhör, ta en titt på listan nedan för att vara säker på var du hör hemma.

1. Återanvänder (vänder ut-och-in på?) underkläder

Vänder du ut-och-in på underkläder när du glömt att tvätta dem - Backpacker-beteende?

"Ibland" (reds. anm. ganska ofta) glömmer backpackers att fixa sin tvätt. Hur kul är det att spendera flera timmar i en tvättomat när du istället kan lägga både tid och pengar på grymma upplevelser och träffa härliga nya människor! Det gäller att prioritera och i det här fallet blir resultatet emellanåt att återanvända underkläder som du inte ens önskar din värsta fiende att behöva lukta på.

2. Snor toalettpapper

Toalettpapper - något som alla backpackers snott minst en gång?!

Vad finns mer att tillägga? Du har en lång bussresa framför dig och du glömde att fylla på förrådet och där bara fanns en ny fin rulle på vandrarhemmet som slank ner i din väska...

3. Pinkar i vattnet

Pinka i vatten på resan - något som alla backpackers gör?

Vare sig det är i havet, sjön, floden eller bassängen. Du vet om du är skyldig...

4. Middag i flytande form

Backpackermiddag - har dina oftast varit i fast eller flytande form?

Det är ingen hemlighet att det finns utrymme för en kall öl, bucket eller tre (eller tio?) på jorden runt-resan. När budgeten blir tajt är det möjligt att middagen måste offras?

5. Längtar efter maten hemifrån

Som backpacker, vem har inte längtat efter maten hemifrån emellanåt?

Mat är för många en del av kulturen och att prova lokala specialiteter är viktigt, bra och billigt. Men vem kan förneka att de inte under resan saknar en stor saftig hamburgare eller en Hawaii-pizza hemifrån Eller bara en enkel portion havregrynsgröt med äppelmos istället för misosoppa till frukost?

6. Slänger toalettpapper i toaletten trots skylten...

Slänger backpackers toalettpapper i toaletten trots skylten...

Du skulle väl aldrig råka...? Eeeh, ingen som kommer att märka det.

7. Ljuger om sin studiesituation

Backpacker kanske ljuger om sin studiesituation

Det är hur schyst som helst med lite rabatter här och där under en resa med begränsad budget! Sen att det råkar vara studentrabatter och det var ett tag sedan du egentligen studerade...

8. Har sex på vandrarhemmet

Backpacker - Har de sex på vandrarhemmet?

Vi har hört folk göra det. Men alla verkar vara så oskyldiga. Vad tror du av 12 personer som delar rum? Ja det händer! Och om du bara hänger en blöt handduk på dörrhandtaget så är det väl ingen som hör eller märker något?

9. Tar andras mat i det delade köket

Snor backpacker andras mat i det delade köket?

Det här är bara ett exempel, för det är väl ändå ingen som skulle komma på tanken? Ingen verkar ens tänka tanken men på något mystikt sätt får viss mat ben och bara försvinner...

10. Klär sig i likadana kläder som alla andra

Backpackers klär sig i likadana kläder som alla andra?

Du har köpt ett par snygga och sköna baggy-pants i Thailand, med ett snyggt elefantmönster som du har på dig jämt! Inte bara ett par utan flera... Du har faktiskt på dig dem nu, eller hur?
 

Skulle du komma undan med allt ovan? Och blir DU inte sugen på att resa jorden runt som backpacker? Vi förstår om du känner dig redo att planera ditt nästa äventyr!

Vill du leva som en backpacker och resa jorden runt?
Hör av dig

 

Taggar: Backpacking
Relaterade inlägg
Kontakt