• apr26

  Nyhet: Träningsresor i Thailand

  Är du sugen på en semester med lite puls? Vill du utmana dig själv och bli starkare och sundare samtidigt som du får uppleva ett exotiskt resmål? Search no more! På Fitness Boot Camp i Thailand, cirka 30 minuter från soliga Phuket kan du uppleva en fantastisk träningsresa tillsammans med andra likasinnade från hela världen. 1, 2, 3 GO!


  Vart i Thailand ligger Fitness Bootcamp? Cirka 35 minuter med bil från Phukets galna turiststråk och hektiska Bangla Road i Phuket, hittar du Hot Yoga, Muay Thai skolor, mysiga kaféer med hälsosam mat och läckra smoothies på menyn. Till och med barerna i området serverar proteinshakes. Fitness Boot Camp i Thailand är med andra ord ett paradis för dig som älskar att träna och det ligger bara 10 minuter från stranden - frågor på det? Med andra ord ett paradis för människor som älskar att träna , och det lig... Läs mer
 • apr18

  Direktflyg till USA med SAS

  Av Thea
  Låt inget stoppa ditt sköna flow! Spara tid till din resa & skippa mellanlandningarna & flyg direkt till USA. En resa ser du ofta fram emot länge, dagarna fram till avresan går långsamt och sedan är det äntligen dags. Då går dagarna snabbare och resan tar snabbt slut. Men dig lurar man inte!

  Med SAS kan du flyga med flow från Stockholm till Los Angeles, New York och Chicag... Läs mer
 • apr16

  Jordskalv i Japan

  Ännu en jordbävning skakade regionen runt Kumamoto på sydön Kyushu och därefter följde flera starka efterskalv. Kumamoto ligger ca 1200km söder om Tokyo. Byggnader och infrastruktur har skadats och svenska medborgare i området uppmanas att noga följa information och rekommendationer från lokala myndigheter.

  Svenska ambassaden i Tokyo:
  1 Chome-10-3 Roppongi, Minato, Tokyo 1... Läs mer
 • apr07

  Spara till drömresan med smarta appen Dreams

  Tänk dig en app som fungerar som en personlig coach, men inte för att träna utan för att spara pengar. Pengar som kan gå till den där jorden-runt resan du vill göra eller till lata dagar i Karibien. Dreams är en spar-app som gör just det - stöttar, uppmuntrar och hjälper dig att nå dina drömmar. Hur de än ser ut.

  För oss på KILROY är det vikti... Läs mer
 • apr06

  Prisvärda upplevelser till din resa - 7 favoriter

  Det känns alltid bra att få ut det mesta av pengarna och vem vill inte uppleva fantastiska saker på sin resa? Vi har slagit ihop dessa två faktorer och vill tipsa dig om prisvärda upplevelser som du kan boka till din resa!

  ASIEN
   
  På rundresan Indochina Discovery kommer du att uppleva massvis i Thailand, Ka... Läs mer
Kontakt