Nyhet: Träningsresor i Thailand

Nyhet: Träningsresor i Thailand

Är du sugen på en semester med lite puls? Vill du utmana dig själv och bli starkare och sundare samtidigt som du får uppleva ett exotiskt resmål? Search no more! På Fitness Boot Camp i Thailand, cirka 30 minuter från soliga Phuket kan du uppleva en fantastisk träningsresa tillsammans med andra likasinnade från hela världen. 1, 2, 3 GO!


Vart i Thailand ligger Fitness Bootcamp?

Cirka 35 minuter med bil från Phukets galna turiststråk och hektiska Bangla Road i Phuket, hittar du Hot Yoga, Muay Thai skolor, mysiga kaféer med hälsosam mat och läckra smoothies på menyn. Till och med barerna i området serverar proteinshakes. Fitness Boot Camp i Thailand är med andra ord ett paradis för dig som älskar att träna och det ligger bara 10 minuter från stranden - frågor på det? Med andra ord ett paradis för människor som älskar att träna , och det ligger bara 10 minuter från stranden - vad mer att be om!


Hur tränad måste man vara för att åka på Fitness Bootcamp?

Träningsresan till Thailand passar både dig som redan är i god form, och för dig som vill ha en ny livsstil, oavsett om du drömmer om att gå ner i vikt, få en starkare kropp med mer muskler eller bara känna dig sundare och i bättre form. Fitness Bootcamp är för alla åldrar.

Din personliga tränare

Utbildning, tempo och program anpassas efter din nivå och dina personliga mål. Tillsammans med en personlig tränare skräddarsys ett program för hela vistelsen. För att få tydliga resultat och verkligen känna en skillnad rekommenderar vi att du stannar upp till två veckor. Din personliga tränare skräddarsyr inte bara träning och kost för dig till din vistelse på campet, utan sätter även ihop en plan för dig så att du kan fortsätta hemma.

Crossfit in Thailand

Hur mycket tränar man?

Det hålls flera träningspass varje dag. Du får möjlighet att utöva olika typer av övningar så som cross training, yoga, tyngdlyftning, spinning, boxning m.m. Alla övningar är självklart anpassade efter din nivå och för att du ska få en genomgång av hela kroppens muskler. Varje lördag kan du välja en valfri session på stranden och söndagar ägnas åt återhämtning och avkoppling vid poolen, i staden eller på stranden. Förutom veckoprogrammet, har du två våningar med gym tillgängliga. Nedan kan du se ett exempel på ett veckoprogram:

Timeplan for kondisjonstrening

Boende

Du kan välja standard eller boutique. Båda boendealternativen ligger åtta minuters promenad från Fitness campet. Se nedan bilder från boutiquehotellet.

Crossfit in Phuket - Boutique zwembad

Crossfit in Phuket - Boutique accommodatie

Vad ingår i priset:

  • Boende i singelrum eller dubbelrum
  • Transfer till och från flygplatsen
  • Två måltider per dag förutom på söndagar som är vilodag
  • Träningspass

 

Häng med på träningsresa till Thailand!
Kontakta KILROY
Relaterade inlägg
Kontakt