Prisvärda upplevelser till din resa - 7 favoriter

Prisvärda upplevelser till din resa - 7 favoriter

Det känns alltid bra att få ut det mesta av pengarna och vem vill inte uppleva fantastiska saker på sin resa? Vi har slagit ihop dessa två faktorer och vill tipsa dig om prisvärda upplevelser som du kan boka till din resa!

ASIEN

 
På rundresan
Indochina Discovery kommer du att uppleva massvis i Thailand, Kambodja, Vietnam och Laos under 30 dagar. Det här är en av våra mest populära rundresor i Asien. Du får se så otroligt mycket och det skulle vara oerhört svårt att få till en liknande resa på egen hand som är lika lång och till liknande pris. Boende, transport och frukost ingår. Frånpris per dag är 598 kr.

 
Som namnet avslöjar är Delhi to Kathmandu Yolo Adventure en inspirerande rundresa på 15 dagar där du får se massa pärlor i Indien mellan Delhi och Kathmandu. Boende och transport. Frånpris per dag är 575 kr.

 

AFRIKA 

 
Här har du ett äventyr du sent kommer att glömma! Åk på safari med chans att se "the Big Five" i Serengeti och Ngorongoro, och avsluta på paradisön Zanzibars kritvita stränder och klara turkosa vatten. Varför inte stanna några extra dagar och njuta samt se mer av sista stoppet Zanzibar? Rundresan Serengeti Safari Nairobi-Zanzibar är 11 dagar där boende, transport och flera måltider ingår. Frånpris per dag är 1439 kr.

 
Res runt i Sydafrika med ett flexibelt busspass mellan Kapstaden och Johannesburg. Det är både ett smidigt och tryggt sätt att resa i Sydafrika då minibussen kör dig direkt samt hämtar upp dig på ditt valda boende. Välj din längd på busspasset Hop On - Hop Off: Cape Town to Johannesburg, det kan vara mellan 10 dagar och 365 dagar långt. Maxpris per dag 284 kr.

 

NORDAMERIKA

  
West Coast! Ett asgrymt äventyr där du kommer att uppleva det bästa av USA:s västkust - både det urbana och rurala! Häng med på Best of the West under 14 dagar med stopp som L.A., Grand Canyon, San Fransisco, Death Valley m.m. Boende, transport och flera måltider ingår. Frånpris per dag är 1015 kr.  

 

OCEANIEN 

 
Använd din frihet när du utforska Australiens spännande östkust med busspasset Mick Loka pass - Sydney to Cairns. Det här är ett utmärkt sätt att få ett mer lokal perspektiv i samband med att du tar dig mellan platser. Guiderna är personliga, de kollar upp lokala aktiviteter som är på gång för dig att uppleva. Kortaste längden på busspasset är 14 dagar och rekommenderad längd är 28 dagar. Frånpris per dag är ca 250 kr vid köp av rekommenderad längd.  

 

SYDAMERIKA

  
Res till Galapagos om du är intressead av unik natur, unikt djurliv och bara njuta av ett fantastiskt öliv. På detta 9 dagars äventyr Galapagos camping adventure kan du räkna med att din definiering av "paradis" får en ny innebörd... Boende och transport mellan öarna ingår. Frånpris per dag är 1438 kr.

 

Blir du sugen på en prisvärd resa?
Hör av dig

 

 

Relaterade inlägg
Kontakt