Sökmotorerna gömmer de bästa flygbiljetterna

Sökmotorerna gömmer de bästa flygbiljetterna

Alla jagar vi de billigaste flygbiljetterna online, men visste du att sökmotorerna inte alltid visar de bästa flygbiljetterna?

De största och mest välbesökta flygsiterna använder sig av så kallade aggregera sökmotorer, även kända som meta-sökmotorer. De scannar snabbt och effektivt av marknaden efter de billigaste flygbiljetterna och innan du hinner säga ordet semester så har de presenterat massor av förslag till dig. Fantastiskt, eller hur? Absolut, men inte för dig som är under 30 år eller student. Sökmotorerna kan nämligen inte söka efter de unika biljetterna som finns enbart för dig. Flygbiljetterna som både är billigare och långt mycket mer flexibla. Dessa unika student- och ungdomsbiljetter finns inte ens att köpa på flygbolagens egna hemsidor utan endast hos ett fåtal utvalda resebyråer – och KILROY är självklart en av dem.  

Här hittar du billigaste flygbiljetterna!

Boka din flygbiljett direkt online hos oss på KILROY, eller varför inte skaffa dig en PR, Personlig Reseexpert som hjälper dig att skräddarsy hela din resa med flyg, boende, upplevelser och allt annat du önskar för att få en fantastisk och prisvärd resa!

Vill du ha flexibla och billiga flygbiljetter?
Sök här!

 

Vill du ha en egen PR?
Klicka här!
Kontakt