Instagramtävling: Vinn en resa till Australien

Instagramtävling: Vinn en resa till Australien

Skrolla inte genom Instagrams hela flöde för att fördriva tiden, tävla istället om ett äventyr för två i Australien med Qatar Airways och KILROY. I jackpotten ligger dessutom två veckors campervan hyra med Mighty Jackpot så att du kan cruisa runt i Australien precis så som du behagar. Tävlar gör du på vår Instagramprofil @KILROYsweden.  


Såhär tävlar du:

  1. Följ @KILROYsweden på Instagram.
  2. Ta en kreativ, rolig, inspirerande eller ett coolt foto centrerad kring temat Vad du skulle göra på en road trip med en campervan i härliga Australien.
  3. Tagga fotot med #explorelifeaustralia
  4. Varje deltagare får lägga upp max 3 bidrag. 

Kom ihåg att du måste ha en öppen instagramprofil för att kunna delta i tävlingen. Vi kommer att välja ut vår vinnare senast 20 juli 2016. 

Är du osäker på vad vi är ute efter? Här finns inga rätt och inga fel, låt fantasin flöda. Kanske en bild på hur du låtsassurfar på soffan hemma i vardagsrummet, utforskar korallreven i ditt badkar med en gummianka eller...ja, you get the hint! 
australia_1280x720

Det här kan du vinna

Är du vår lyckliga vinnare kan vi garantera att du och en god vän får ett grymt äventyr down under! 

  • Flyg till Australien med Qatar Airways
  • Hämta upp din Mighty Jackpot Campervan från en av uthyrningsstationerna i Melbourne, Sydney, Adelaide eller Perth 
  • Åk på en två veckors road trip och njut av Australiens magiska omgivning
  • Flyg hem med en väska full av värdefulla minnen för livet 

 


 

Tävlingsvillkor

 

Tävlingsperiod: Du är välkommen att tävla mellan 17 juni och 15 juli 2016. 

Behörighet och ålder: Tävlingen är öppen för personer i Sverige, Belgien, Danmark, Island, Nederländerna och Norge och exkluderar anställda och deras närstående samt andra personer i kontakt med organisationen. Tävlande måste vara mellan 18-30 år och boende i en av de 6 länderna listade ovan. 

Antal pris: Alla tävlingsdeltagarna från samtliga länder tävlar om samma pris. Det innebär att det kommer att presenteras en vinnare som står som enskild vinnare för alla deltagare inom samtliga länder. Det kommer därför inte att presenteras en vinnare per land. 

Hur vinnaren utses & kontaktas: Det bästa bidraget på Instagram taggat med #Explorelifeaustralia kommer att bli utsedd till vinnare av en jury på KILROY och av representanter från Mighty Campervans Australia. Deltagarna kan delta i tävlingen med max tre bidrag per tävlande. Vinnaren kommer att bli kontaktad via Instagram då tävlingen är avslutad. Vinnaren kommer också att presenteras med namn och Instagramprofil på KILROYS webbsidor. 

Pris: Priset deltagarna tävlar om är en resa till Australien för vinnaren och en vän. Resan inkluderar: 

  • 2 tur-retur economy class flygbiljetter med Qatar Airways, värde EUR 2400.
  • Campervan hyrning i en "Mighty Jackpot" modell, förmedlad av KILROYs partner Mighty Campervans av THL, värde EUR 1500. Hyrning av denna Campervan är baserad på själv-körning för två personer under 14 dagar och 13 nätter, med en fullt utrustad campercvan, reseplånbok, kartor, information, fria kilometrar, personliga sov-och-boende kit samt inclusive pack som inkluderar    based on self-drive holiday for two (2) people for 14 days (13 nights) with fully equipped campervan, travel wallet and maps, information, unlimited kilometres, personal kits for living and sleeping, and the Inclusive Pack, including Liability Reduction Option, utan ansvar.

Värde & villkor: Totalvärdet för priset ligger på omkring EUR 3900 och kan inte bytas ut mot kontanter eller bytas mot andra produkter eller tjänster. Priset är personligt och kan inte överlåtas eller säljas till annan part. Priset inkluderar inte flygtransfers, bensin eller kostnad för övriga förnödenheter. Fickpengar ingår inte i priset utan vinnaren ansvarar för att stå för egen reskassa. 

Reseperiod: Reseperioden är begränsad till 1 augusti 2016 - 1 december 2016 eller 1 maj 2017 - 30 november 2017. På grund av tillgängligheten av flygbiljetter och campervan. Vänligen notera att om vinnaren inte har möjlighet att resa under någon av ovanstående perioder kommer juryn att utse en ny vinnare. 

Destination: Flygets ankomst och avgångar på destinationerna i Australien måste matcha med destinationen för upphämtning av campervan. Relevanta destinationer där flyg och upphämtning av campervan matchar är Sydney, Melbourne, Adelaide och Perth. Envägsavgift vid hyrning av campervan är inte inkluderat i priset. 

Pass: Vinnaren och medresenären måste ha giltiga pass.  

Körkort: Vinnaren och/eller medresenären måste ha ett giltigt körkort och erhålla ett internationellt körkort före avresa för att kunna dra nytta av campervanen som ingår i priset. Ett fullständigt körkort (ej på prov) måste visas upp vid tid för bilhyrning för varje enskild förare. Vänligen notera att om varken vinnaren eller medresenären har ett giltigt körkort kommer juryn att utse en ny vinnare. 

Promotion: KILROY förhåller sig rätten att dela och publicera den vinnande bilden på Facebook och på KILROYs webbsidor och att använda de foton som är taggade med #explorelifeaustralia i aktiviteter relaterade till tävlingen. Bilderna kommer att publiceras och märkas med namn. Vinnaren av resan ska under resans gång publicera foton på Instagram från resan som visar hur en road trip i Australien kan gå till och använda följande hashtags #gobycamper och #mightycampers.

Tävlingsbidrag på Instagram: Tävlande får endast delta i tävlingen med deras egna foton. Det är tävlandes ansvar att säkerställa att de har fullständiga rättigheter till bilderna och se till att alla personer i bilderna har accepterat att bilden kommer att användas på detta sätt. 

Accepterande av tävlingsvillkor: Genom att delta i tävlingen accepterar deltaganden automatiskt dessa villkor. 

Tävlingspartners:
Competition partners: Mighty Campervans and Qatar Airways

Relaterade inlägg
Kontakt