Därför tycker jag att du ska åka på Bootcamp i Thailand!

Därför tycker jag att du ska åka på Bootcamp i Thailand!

Bootcamp i Thailand, du kanske undrar varför. Lotta reste till vårt Bootcamp i Thailand, delar med sig av både varningar och favoriter och tyckte  att det var fantastiskt, på riktigt!

Bootcamp i Thailand

Har du bestämt dig, är det dags att fokusera på dig själv? Vill du få en bra start på ditt nya liv långt borta från alla krav och alla måsten i ett land där värmen hägrar och solen gassar fram din kämparglöd? Då måste du testa på vårt Bootcamp i Thailand. Här varvar du yoga med cirkelträning och massage med boxning, spinning och att chilla vid poolen.  

Detaljerad info om denna resa

 

Bootcamp i Thailand - träna på stranden - jobbigt liv? ;)Bootcamp i Thailand - Train Eat Sleep REPEAT

Himmelsk mat

Maten på vårt bootcamp i Thailand är något att se fram emot. Det thailändska köket är ett av de bästa så det är bara att luta dig tillbaka och njuta av exotiska frukter och alla de himmelska smakerna som thaiköket erbjuder. Du blir helt enkelt stark i både kropp och själ. Vad väntar du på? Du är värd egentid långt borta från vardagen hemma.

Bootcamp i Thailand - En helt vanlig dag

  • 07:30 Yoga - Bästa starten på dagen
  • Frukost med säsongens frukter, müsli, yoghurt
  • 10:00 Body 360 (cirkelträning) - Bästa workouten
  • Chilla vid poolen med fruktsmoothies och kom ner i varv
  • Lunch tillsammans med träningspolarna - Chicken Cashew med ris
  • 16:00 Boxercise med självförsvarsteknik - Bästa pulshöjaren
  • Nedvarvning - dopp i poolen, manikyr, massage eller en tupplur
  • Middag med nyvunna vänner på någon av alla hälsoinspirerande restauranger.
     

Bootcamp i Thailand - Börja dagen med yoga - Namaste.

 "Jag kan inte annat än att älska denna underbara plats på jorden, som får mig att känna mig så frisk och levande på alla plan. Här får jag utrymme att känna mig stark och orka mer tillsammans med fantastiska och likasinnade människor i alla åldrar och kroppstyper, med ett gemensamt intresse: att må bra."

VARNING!! Beroendeframkallande

På vårt bootcamp i Thailand väljer du själv vad du vill koncentrera dig på och i vilken takt du vill köra men jag kan lova dig, det är beroendeframkallande. Pricken över i:et: Du behöver inte laga din egen mat, någon annan ser till att maten serveras så att du kan använda din värdefulla tid till att ta hand om dig själv.

Bootcamp i Thailand - Bilder från Lottas resa

Bootcamp i Thailand - ta det chill mellan träningarnaBootcamp i Thailand - en resa där du tar hand om dig själv och får nya vänner

Om Chalong där Bootcampet ligger

Chalong är ett mecka för träningsfantaster världen över. Här varvas hälsocafeér med massageställen, Hot Yoga och Muay Thai skolor. Oavsett om du väljer standard- eller boutique-boende (olika standarder varav den senare är lite finare) så har du din egen frizon i ett eget rum med toalett och dusch. På boendet finns alltid ett gemensamt poolområde samt trevlig personal som hjälper dig att komma till rätta. Det är nära till allt men för att göra allt lite lättare så finns det möjlighet att hyra mountainbikes så att du kan ta dig runt smidigt och snabbt.

Info om transporter

Phuket som flygdestination erbjuder både bra flygtider och priser och resan dit är otroligt smidig med möjligheter till direktflyg samt med endast ett byte. Ni kan med lätthet få hjälp av våra reseexperter att göra fantastiska flygkombinationer om det inte är enbart träning som lockar på resan.

Det tar ca 45 min med bil från Phukets flygplats och du hamnar långt borta från Phukets ökända turiststråk men inte så långt borta, att du inte snabbt och enkelt kan ta dig till hamnen och ta båt/färja till någon av de underbara öar som erbjuds i området. Utforska det marina livet med dykning på Phi Phi öarna, hitta din plats under palmerna med strandhäng på Koh Ngai eller varför inte utmana dig själv med bergsklättring på Krabi .

Just därför tycker jag att du ska åka på Bootcamp med KILROY!

Till bootcampet

 

Ps! Varför inte avsluta din långresa i Asien eller runt jorden med 2 veckors Bootcamp så att du kommer hem solkysst, vältränad och fylld med rika erfarenheter från världens alla hörn. Din energi flödar och du utstrålar välmående och positivitet.

Vill du ha mer info?
Hör av dig
Relaterade inlägg
Kontakt