Vinn en resa för två till Indien - Tävling på Instagram

Vinn en resa för två till Indien - Tävling på Instagram

Upplev Golden Triangle i Indien med G Adventures & Turkish Airlines

Vi tycker att resor och tävlingar tycker vi är en GRYM kombo! Därför har vi bestämt oss för att köra igång en tävling nu där du har chans att vinna en resa för två personer till Indien. Om du är vår lyckliga vinnare så kan du se fram emot en härlig flygresa med Turkish Airlines till Indien och ett färgsprakande äventyr med G Adventures runt Golden Triangle. Se äventyrets detaljer.

india taj mahal

goa beach

 

Hur du tävlar:

Det är enkelt att vara med i tävlingen, det är bara tre steg.

 1. Följa KILROY Sweden på Instagram.
 2. Hitta din bästa bild som innehåller någon form av kulturell interaktion. Kom ihåg att bidraget behöver innehålla något element av kutlurell interaktion för att vara giltigt, t.ex: möte med lokalbefolkning på en resa, på en festival, besök på ett tempel etc.
 3. Lägg upp din bild på Instagram innan 12 augusti 2016 och lägg till hashtag #mywaytoindia och @KILROYSweden

Kom ihåg att du måste ha en öppen instagramprofil för att kunna delta i tävlingen.

 

Du har chans att vinna:

 • Flyg till Delhi med Turkish Airlines
 • Börja i färgstarka Delhi innan du ska upptäcka den vackra landsbyggden i Rajasthan
 • Njut av privat transport till Agra och njut av Taj Mahals majestätiska skönhet – det är verkligen ett av världens kulturella underverk
 • Efter ankomst kommer du att förstå varför Jaipur kallas för "Pink City"
 • Få en känsla av bylivet i Abhaneri och spana in byns magnifika trappbrunn
 • Flyg hem med Turkish Airlines och det största du har med dig hem är alla härliga minnen

Du som har en förkärlek till fotografi och kultur kommer inte att bli besviken på detta episka äventyr i Indien!!

 


 india beach

Regler och villkor:

Tävlingsperiod: Tävlingen pågår under perioden 18 juli 2016 till 12 augusti 2016.

Tävlingsdeltagare: Tävlingen är öppen för alla invånare i Sverige med undantag för anställda på KILROY, G Adventures, Turkish Airlines; deras nära anhöriga eller med någon anknytning till någon av företagen eller bedömningen av tävlingen. 

Prisinformation: Tävlingsdeltagarnna tävlar om flyg till och från Indien samt en rundresa i landet för två personer. 

Val av vinnarbild och kontaktinfo: KILROYs jury och representant från G Adventures kommer att välja en bild taggad med #mywaytoindia och @KILROYSweden, som fångat en kulturell interaktion på ett härligt sätt. Varje deltagare kan bidra med upp till 3 bilder vardera. Vinnaren kommer att bli kontaktad via Instagram efter tävlingens slut samt presenteras med namn, Instagramprofil och den vinnande bilden på KILROYs webbplats samt sociala medier.  

Pris: Tävlingens pris är en resa för vinnaren + en vän till Indien där det ingår: 

 • 2 flygbiljetter i ekonomi, tur- & returresa med Turkish Airlines, värde 1200 EUR.
 • Rundresa för 2 personer på G Adventures 8-dagars rundresa "Golden Triangle", värt 1300 EUR. I rundresan ingår boende, (6 nätter på hotell, 1 natt i en by) och lokal transportmellan olika sevärdheter. Observera att måltider INTE ingår och att vinnarna behöver fickpengar om mer sightseeing önskas. Rekommenderad budget för detta är ca 220 EUR.

Värde och villkor: Totalt värde på priset är ca 2500 EUR och kan inte bytas in mot kontanter, andra värdehandlingar, produkter eller tjänster. Priset är personligt för vinnaren + 1 reskamrat och kan inte överlåtas eller säljas vidare. Att ha tillräckligt med fickpengar, lokala eller oväntade utgifter är vinnarens egna ansvar.

Reseperiod: Reseperioden är begränsad till perioden 1 september 2016 – 31 maj 2017. Vänligen notera att om vinnaren inte aar möjlighet att resa inom den angivna reseperioden utser juryn en ny vinnare. Resan måste vara bokad senast 20 december 2016.

Pass och visum: Vinnaren och dennes reskamrat måste ha giltiga visum och ordnar själva sina visum till Indien.

Marknadsföring: KILROY förbehållersig rätten att marknadsföra vinnarbilden på Facebook och i våra andra kanaler och samt webbplats, samt att använda bilder med hashtaggen #mywaytoindia i aktiviteter kopplat till tävlingen där vi anger med namn vems bilden är. 

Tävlingsbilder på Instagram: Tävlingsdeltagare får endast bidra med sina egna bilder. Det är ditt eget ansvar som tävlingsdeltagare att se till att du har fullständiga rättigheter till bilden och att personerna i bilden godkänner att bilden kommer att användas i detta sammanhang. 

Godkännande av regler och villkor: Genom att delta i denna Instagramtävling godkänner du som tävlande automatiskt dessa regler och villkor.

 

Tävlingspartners:

Officiell tävlingspartner: G Adventures

Officiell tävlingspartner: Turkish Airlines 

 

Relaterade inlägg
Kontakt