Go east, go west - Alla vägar leder till Fiji

Go east, go west - Alla vägar leder till Fiji

Fiji är ett paradis som passar perfekt för tropiska upplevelser som att bada, snorkla och dyka, eller bara njuta av de galet vackra stränderna med ljud av havet och brisen i bakgrunden. Fiji är det perfekta stoppet om du är på väg över Stilla havet eller ska göra en roadtrip i en campervan i Nya Zeeland!

Dyk och snorkla i Fiji

Från 3050 kr
Dyk och snorkla i Fiji
Minst 3 dagar
Upplev fantastisk dykning i Fiji och dyk med ett rikt marint liv som mantor och hajar. Leave nothing but bubbles - take nothing but pictures!
Se all dykning i Fiji

Båtluffa i Fiji

Från 1845 kr
Båtluffa i Fiji
Minst 5 dagar
Ett fantastiskt sätt att utforska Fijis fantastiska öar och se olika områden av detta vackra land är genom att båtluffa.
All båtluffing i Fiji

8 favoriter i Fiji

8 favoriter i Fiji
Vad ska du välja att se och göra i Fiji? Valen är många och här har vi en lista på 8 favoriter i Fiji. Vilken blir din favorit?
Läs mer

På väg till Fiji: Campervan i Nya Zeeland

100 EUR i rabatt!
På väg till Fiji: Campervan i Nya Zeeland
Nya Zeeland och Fiji är två helt olika världar - men en grym kombo! Med Jucy "campa" i Nya Zeeland kommer du att få en roadtrip att minnas för livet. Boka före 15 sep. och få 100 EUR i rabatt på hyrpriset!
Jucy campervan för fyra Jucy campervan för två

  


 

Flygrutter där du kan göra stopp i Fiji

Flygrutterna nedan är förslag med flera stopp på din resa. Om har specifika destinationer du vill till eller bara vill resa direkt till Fiji, tveka inte att höra av dig så löser vi det!


 

Bra att veta om Fiji

Fiji och Yasawaöarna passar utmärkt till din tropiska getaway! Du har mer än 300 vackra öar att hålla reda på med ett MAGISKT undervattensliv - det är ett rent paradis att dyka och snorkla här! Kristallklart blått vatten, kritvita stränder och hemliga vikar...

Det är lätt att ta sig till Fiji. Det tar endast tre timmar att flyga från Nya Zeeland och du landar på den internationella flygplatsen i Nadi på den största ön Viti Levu. Det är enkelt att ta sig vidare härifrån när du känner dig färdig med ön. Det härliga är även att det alltid är säsong att resa till Fiji! Torraste perioden är mellan juni och september, medan mars eller oktober är de lugnare månaderna, kända som Fiji time!

Känner du dig redo att boka ett äventyr & härliga upplevelser i Fiji? Kan du tänka dig billigt?

Just nu har vi 10% och 15% rabatt på utvalda äventyr i Fiji. Kom förbi någon av våra butiker eller hör av dig via mejl eller klassisk telefon - Vi är redo när du är!
 

Är du sugen på att resa till Fiji?
Hör av dig

 

Partners:

Promotion partners: Fiji & Jucy 

 

 

Taggar: fiji
Relaterade inlägg
Kontakt