Pokémon Go - Vinn en resa till Tokyo

Pokémon Go - Vinn en resa till Tokyo

TÄVLINGEN ÄR AVSLUTAD. Stort tack till alla Pokémonhunters som fångat Pokémons både i och utanför våra KILROY butiker. Vi har fått in många Pokémons och är i full fart med att räkna och utvärdera deras styrkor för att se vem av er hunters som vunnit en resa till Tokyo för 2! 

UPDATE: Datumet för presentation av vinnaren har flyttats fram och vinnaren kommer att presenteras & kontaktas snarast.  

 

Hitta till KILROYs butiker:

Våra butiker har öppet måndag-fredag kl. 10.00-18.00


 

I Tokyo kan du passa på att fånga de mest sällsynta av Pokémon och samtidigt gå runt och upptäcka staden

 

Tävlingsregler & villkor

För att vara med i tävlingen och ha chans att vinna två flygbiljetter med Turkish Airlines till Tokyo måste du ha fyllt 18 år. Vinsten kan inte bytas till kontanter eller överlåtas. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren. Det är tillåtet att delta i tävlingen flera gånger. Tävlingen pågår till och med 24 augusti 2016. Vinnaren utses av en jury och baseras på den som fångat den mest sällsynta Pokémon. Har fler deltagare fångat samma sällsynta Pokémon vinner den med högst CP-poäng. För att delta med ett giltigt bidrag ska din screenshot skickats till [email protected] senast 25 augusti 2016. Vinnaren presenteras den 31 augusti 2016 (Update: Vinnaren kommer att presenteras snarast efter den 31 augusti). Anställda och anhöriga inom KILROY-koncernen eller Turkish Airlines kan inte delta i tävlingen. 

Turkish _logo _new

Taggar: Asien, tävling
Relaterade inlägg
Kontakt