Bombningar i Thailand

Bombningar i Thailand

Det har skett ett flertal explosioner i Thailand de senaste dygnet med fler omkomna och skadade. Är du på plats i området uppmanar vi dig att höra av dig till anhöriga hemma samt vid problem kontakta ambassaden eller UD jouren.

Ambassaden står i kontakt med lokala myndigheter. Besökare i landet uppmanas iaktta försiktighet och vara uppmärksamma, följa lokala myndigheters anvisningar samt höra av sig till anhöriga i Sverige. All flygtrafik fungerar som vanligt. Med anledning av ovan händelser hålls ambassadens växel öppen, telefonnummer + 66 2 263 72 00. Boende i Sverige uppmanas att ringa UD-jouren.

Telefon: 08-405 92 00
Mail: [email protected]

UD avråder i nuläget inte svenskar från att resa till Thailand förutom till de fyra provinserna Narathiwat, Yala, Pattani och Songkhla.


Taggar: Thailand
Relaterade inlägg
Kontakt