5 självklara aktiviteter i Thailand för din todo-list!

5 självklara aktiviteter i Thailand för din todo-list!

Att Thailand är ett paradis på jorden råder det ingen tvekan om! Detta fantastiska land har verkligen allt; gästvänlighet, vacker natur, spännande djurliv, några av de finaste stränderna i världen, häftiga öar, god mat och dessutom är det såååå prisvärt. Ärligt, finns det något att ogilla?!

Thailand har länge varit något av en turistmagnet, speciellt under högsäsongen mellan december och april då nordbor byter den kalla vintern mot sand mellan tårna och värmande sol. Vi förstår varför! ”The land of smiles” ger dig ett varmt välkomnande och i jämförelse med många andra länder en mycket prisvärd vistelse. Varför inte krydda ditt besök i landet med härliga äventyr och aktiviteter? Spana in våra tips nedan!

Låt oss presentera 5 grymma aktiviteter i Thailand:

1. Dykning i Thailand
Diving in thailand

För dig som vill upptäcka Thailand under ytan finns chansen att möta allt från hajar, valhajar och manta rays till Nemo och hans kompisar i korallreven. Om du inte har ett dykcertifikat rekommenderar vi dig att ta ett på mysiga ön Koh Tao – ett väldigt prisvärt dykmecka.

2. Trekking i Thailand

trekking in thailand
Om du gillar att vandra så är Thailand för dig! Speciellt de norra delarna erbjuder spektakulära omgivningar och du omringas av risfält, vandrar genom små byar och vild djungel, kikar in i stora grottor och svalkar fötterna i en av alla porlande floder längs vägen. Du kommer inte att ångra dig!

  • Vi rekommenderar: En charmig & vacker 5-dagars trekk - fr. 2490 kr
  • Tips: Det kan bli lite kyligt om kvällarna så se till att packa därefter. Den generella högsäsongen är faktiskt ”cool season” i norra Thailand. Och du – kom ihåg bra skor, dina fötter kommer att vara dig evigt tacksamma!

3. Segling i Thailand

sailing in thailand Hur fantastiskt låter det inte att segla i Thailands kristallklara vatten? Tänk dig själv, du sitter på däck i den gassande solen och njuter i väntan på att ni ska lägga till vid en ny paradisö. Den vita varma sanden möter dina bara fötter när du med snorkel och mask i handen hoppar av båten för en upptäcktsfärd under ytan. Nu finns tid att bara njuta - både av korallreven och stränderna som omger den lilla ön!

4. Fitness i Thailand

fitness camp in thailand
Om du gillar träning kan vi verkligen rekommendera att ta en eller två veckor på ett bootcamp. Du tränar på din egen nivå och den peppande atmosfären på campet gör att du orkar lite extra! Här kombinerar du träning och häng med nya vänner.

  • Vi rekommenderar: Bygg muskler i Phuket (fr. 6520 kr) 
  • Tips: Majoriteten av gästerna på bootcamp reser själva, så om du inte har någon travel buddy när du kommer dit behöver du inte oroa dig! Vi kan garantera att du kommer få ett helt gäng på nolltid. 

5. Rundresor i Thailand

go on a round trip in thailand Ok, så du ska till Thailand men kan inte prioritera mellan alternativen ovan. Vi förstår dig! Du vill ju se allt –fantastiska stränder, majestätiska tempel, oändliga risfält och typ allt annat som detta härliga land har att erbjuda.

När du ändå är här, se till att kombinera dina fantastiska äventyr och aktiviteter med några veckor av volontärarbete i Thailand! Tillsammans med lokalsamhället kan du göra skillnad.  

Vi på KILROY älskar att resa och vi vill att fler unga människor ska få upptäcka världen. Därför hjälper våra reseexperter dig att skräddarsy din resa utefter din budget och dina önskemål.

Dessutom är vi bästa kompis med de flesta stora flygbolagen! Det gör att vi kan boka billiga specialbiljetter som du inte kan hitta genom de vanliga sökmotorerna.

Kontakta oss idag och berätta om din drömresa så tar vi fram ett reseförslag – helt kostnadsfritt!

Vill du komma ett steg närmre Thailand?
Hör av dig

 

Relaterade inlägg
Kontakt