5 populära volontärprojekt i Thailand

5 populära volontärprojekt i Thailand

Gör skillnad genom att arbeta som volontär på något av våra projekt i Thailand. Det här är din möjlighet att lära känna den thailändska kulturen på riktigt. Varför inte börja din vistelse med volontärarbete för att sedan uppleva mer av detta fantastiska land och välja bland massa spännande aktiviteter.

I Thailand kan du välja att volontärarbeta i djur- och naturprojekt samt sociala projekt. Vi har noggrant valt ut projekt som vi vet verkligen gör skillnad i lokala samhällen, med både kortsiktiga och långsiktiga mål. Alla projekt drivs av eldsjälar. Dessa eldsjälar har tillsammans med både volontärer och anställda har dedikerat timmar och byggt upp projekten från grunden till vad de är idag. Det här är en unik chans för dig som vill se en annan del av Thailand, komma närmre lokalsamhällen, göra en insats för naturen, vilda djur och den framtida generationen och utmana dig själv.

Låt oss presentera 5 populära volontärprojekt i Thailand:

1. Coastal Conservation Project

coastal conservation i thailandMitt i den vackra provinsen Phang Nga vid kusten kommer du att delta i miljö- och bevarandeprojekt med fokus på hållbarhet. Arbetsuppgifterna varierar beroende på säsong och kan vara allt från beach-cleaning till att ta rädda sköldpaddor. Minimum: 2 veckor.

2. Wildlife Rescue Center (Petchaburi)

Volontärarbeta i Thailand på Wildlife Rescue Center med djur - Apa i träd Wildlife Rescue Center är idag hem åt en mängd omhändertagna fåglar och djur (bland annat apor, kattdjur och björnar). Centret strävar efter att skapa inhägnader som liknar djurens naturliga miljö i möjligaste mån och när det är möjligt återintroduceras de i det vilda igen. Centret ligger några timmar söder om Bangkok. Minimum 8 dagar.

3. Elephant Refuge

volunteering with elephants in thailand Elephant Refuge Centre erbjuder medicinsk behandling och är en tillflyktsort för elefanter som av en eller annan anledning har omhändertagits. Många av dem har räddats från turistindustrin och för vissa elefanter är det första gången de kan ströva omkring fritt i naturen. Minimum 8 dagar.

4. Singburi - Orphanage Construction Effort

Construction WorkHuvudfokus för volontärerna är olika byggprojekt, underhåll av skolan och andra befintliga byggnader i området. Det finns också möjlighet att lära ut engelska under mer informella förhållanden. Minimum 14 dagar.

5. Singburi – School Placement (undervisning i engelska)

Teaching In Thailand
Bidra till utvecklingen på den lokala landsbygden genom att lära ut engelska i någon av de många skolor som finns i och runt Singburi. Bonus är all härlig tid som du får spendera tillsammans med eleverna! Minimum 28 dagar.

När du ändå är i Thailand se till att kombinera några veckor av volontärarbete med de fantastiska äventyr och aktiviteter landet har att erbjuda; 5 grymma aktiviteter du inte vill missa!

Vill du komma ett steg närmre Thailand?
Hör av dig

 

Relaterade inlägg
Kontakt