• okt31

  JUST NU: Fantastiska erbjudanden i Sydostasien

  Res med ett busspass i ett eller flera av länderna Thailand, Kambodja, Vietnam, Laos eller Burma. Slappna av och fokusera på att ta in alla härliga intryck. Spar upp till 3000 kr om du bokar innan 31 oktober 2016. 

  Vaddå resa med busspass? Du reser med andra unga och en lokal guide som tar din grupp till attraktioner både on & off the beaten track. Dessa resor är bekväma men äventyrliga. Om du inte visste att detta var på din bucketlist innan så kommer du förstå efter :)
  Spar upp till 3000 kr på upplevelser i Sydostasien  Dessa fantastiska upplevelser finns just nu till fantastiska priser (OBS! frånpriserna nedan är ordinarie priser innan rabatten är dragen):

  Thailand, Laos, Kambodja och Vietnam - Segeltur i Halong Bay på köpet För att spara över 3000 kr - hör av dig för mer i... Läs mer
 • okt31

  Eat. Sleep. Train. Repeat. Bali Fitness Bootcamp

  Kombinera det avslappnade livet på resande fot med en riktig energi- och hälsoboost. Njut av livet på vårt nya Fitness Bootcamp på Bali!


  Anpassa träningen till DIN nivå Tillsammans med en personlig tränare sätter du dina mål och lägger upp en plan för din vistelse. Träna, ät gott, bada och njut av solvarma dagar tillsammans! Campet e... Läs mer
 • okt31

  Nytt yoga retreat i Sri Lanka

  Börja & avsluta din dag med yoga Lev i nuet. Uppskatta ögonblicket här och nu. Är det inte vad många av oss behöver? I den lilla fiskebyn Ahangama i södra Sri Lanka hittar du en mindre resort där dagen börjar och avslutas med yoga. Hitta dig själv, slappna av på riktigt och ha samtidigt tillgång till gästvänliga Sri Lanka!  Nere vid den vackra st... Läs mer
 • okt31

  Flyg till Filippinernamed gratis mellanlandning i Dubai

  Filippinerna är backpackerns dröm. Med sitt kristallklara vatten, färgstarka marinliv och massor av öar att upptäcka! Vandra uppför en vulkan, häng på en paradisstrand eller upplev magisk dykning. Filippinerna har allt!

  Boka ditt flyg till Manila, Cebu eller Clark i Filippinerna enbart, eller till fler platser på samma biljett med K... Läs mer
 • okt24

  Res till Filippinerna - våra 5 bästa anledningar

  Vad vet du om Filippinerna? Kan du tänka dig en fantastisk paradislik plats där du både kan slappna av och ha roligt, där varje dag kan bjuda på nya unika upplevelser? För att inte ställa fler dumma frågor (sorry) vill vi presentera: Filippinerna!


  I Filippinerna är du omgiven av grönskande i alla nyanser av grönt... Läs mer
 • okt07

  Kombinera din resa med fler destinationer. Varför välja?

  När dagarna blir korta och mörkret omger Sverige kan du vinka hejdå till dina D-vitamintillskott och vännerna som stannar hemma. Just nu kör vi extra bra priser på flyg och flerstoppsbiljetter med airberlin till vintern. 

   


  Åk inte bara iväg för att komma bort, åk iväg för att upplev... Läs mer
 • okt05

  Reseberättelse: Ingrids resa i Galapagos

  Efter sin resa till Galapagos berättade Ingrid för oss hur hon hade haft det på sin resa. Den var helt fantastisk på alla sätt. En bra resa som vanligt! 

  Ingrid såg leguaner på sin resa

  Galapagos fantastiska djur & natur Snorklingslandskapen var fantastiska, trots att det var något grumligt vatten emellanåt men det har jag i och för sig... Läs mer
 • okt04

  Varför välja när du inte behöver?

  Åk inte bara iväg för att komma bort, åk iväg för att uppleva och uppskatta, njuta och skapa nya minnen som ligger dig varmt om hjärtat. Med flerstoppsbiljetter maximerar du dina upplevelser och ger dig fler minnen att se tillbaka till. Varför ska du välja när du inte behöver?
  I onlinebokningen klickar du enkelt i alternativet för flerstoppsbiljetter... Läs mer
Kontakt