Flyg till Filippinernamed gratis mellanlandning i Dubai

Flyg till Filippinernamed gratis mellanlandning i Dubai

Filippinerna är backpackerns dröm. Med sitt kristallklara vatten, färgstarka marinliv och massor av öar att upptäcka! Vandra uppför en vulkan, häng på en paradisstrand eller upplev magisk dykning. Filippinerna har allt!

Boka ditt flyg till Manila, Cebu eller Clark i Filippinerna enbart, eller till fler platser på samma biljett med KILROY och Emirates via Dubai.

Boka biljett: Tills vidare
Du kan resa: fram till 15 juni 2017 (med vissa undantag, se nedan)

  • Det finns endast ett begränsat antal flygbiljetter till de angivna priserna nedan
  • Alla priser gäller tur- & returbiljetter i ekonimiklass när du bokar online
  • S.k. "Black out periods" förekommer, dvs. datum under högsäsong då kampanjpriser inte finns tillgängliga. Inga resor perioderna:26-29 oktober 2016, 11-30 december 2016, 9-11 februari 2017 samt 6-17 april 2017.

Flygrutten till Filippinerna med KILROY & Emirates via DubaiFlyg med Emirates till Manila, Cebu och Clark i Filippinerna med mellanlandning i Dubai

Manila (Filippinerna)

Från 5348 kr
Manila (Filippinerna)
Ungdom/student med Emirates
Flyg till Manila med Emirates och KILROY, med mellanlandning i fascinerande Dubai. Ungdoms- & studentbiljetter från 5348 kr.
Upplevelser & äventyr Hitta flyg

Cebu (The Philippines)

Från 7537 kr
Cebu (The Philippines)
Ungdom/student med Emirates
Flyg till Cebu med Emirates och KILROY, med mellanlandning i fascinerande Dubai. Ungdoms- & studentbiljetter från 7537 kr.
Upplevelser & äventyr Hitta flyg

Clark/Angeles (Filippinerna)

Från 5024 kr
Clark/Angeles (Filippinerna)
Ungdom/student med Emirates
Flyg till Cebu med Emirates och KILROY, med mellanlandning i fascinerande Dubai. Ungdoms- & studentbiljetter från 5024 kr.
Upplevelser & äventyr Hitta flyg

 

Flexibelt med Emirates/KILROYs ungdoms- & studentbiljett

Detta är en ungdoms- & studentbiljett med Emirates & KILROY. Den är oftast billigare än andra biljetter och du behöver inte betala extra för mellanlandningar och komplexa resrutter. Med Emirates & KILROYs ungdoms- & studentbiljett kan du vara flexibel och ändra resedatum och rutt mot en avgift (i mån av tillgänglig plats till dina nya önskemål).

Mellanlanda i Dubai på din resa till Filippinerna

Du kan välja bland över 150 resmål över hela världen som går via Dubai. Flygresan till Filippinerna är lång och det är väldigt lagom att göra ett stopp i Dubai på vägen där du kan njuta av en stad som är både spännande och dynamisk. Du kan boka och får mer info av våra reseexperter!

 


 

Boende i Filippinerna

Vi kan hjälpa dig att hitta de bästa och billigaste boendena runt Filippinerna. Du kan boka och får mer info av våra reseexperter! Vi hjälper dig att hitta boende som passar dina resplaner och din plånbok.

Äventyr, dykning och volontärarbete i Filippinerna

Vi har massor av upplevelser och äventyr i Filippinerna. Om du inte hittar det du är ute efter kan du kontakta våra reseexperter! Nedan har du några av våra mest populära äventyr och upplevelser i Filippinerna:

 

Frossa i ännu mer äventyr & upplevelser i Filippinerna

Spana in alla våra äventyr och upplvelser i Filippinerna. Tveka inte att höra av dig till oss om du har några frågor eller inte hittar vad du letar efter.

Relaterade inlägg
Kontakt