Eat. Sleep. Train. Repeat. Bali Fitness Bootcamp

Eat. Sleep. Train. Repeat. Bali Fitness Bootcamp

Kombinera det avslappnade livet på resande fot med en riktig energi- och hälsoboost. Njut av livet på vårt nya Fitness Bootcamp på Bali!

Anpassa träningen till DIN nivå

Tillsammans med en personlig tränare sätter du dina mål och lägger upp en plan för din vistelse. Träna, ät gott, bada och njut av solvarma dagar tillsammans! Campet erbjuder något för alla - från personlig träning och crossfit till yoga och surf. Här kan du släppa allt annat och fokusera på din träning och hälsa samtidigt som du njuter av paradisön Bali.

Yoga i solen på vårt fitness bootcamp på Bali!

Känn dig mer energisk och starkare efter en vecka eller på topp efter åtta – du bestämmer själv hur länge du vill stanna.

Träningsresa Bali - Joina oss på vårt fitness bootcamp

Vårt Fitness Bootcamp ligger i Jimbaran, en kort bilfärd från flygplatsen i Denpasar och i närheten av både Uluwatu och Kuta. Här erbjuds den perfekta kombinationen av träning och avkoppling i en peppande miljö på vackra Bali.

Välkommen till Jimbaran, Bali - Fitness bootcamp träningsresa

Aktiviteter att varva ner med 

När du har tid över erbjuder Jimbaran dig att varva ner på ett spa eller med en massage och för den som föredrar att hålla tempot uppe rekommenderas någon av alla vattensporter som kan utövas här (surf, kitesurfing eller dykning). Hänger du hellre på stranden? Don’t you worry! Några meter från campet breder paradisstranden Jimbaran Beach ut sig.

Surfing Pose & mot vågorna - Lär dig surfa på fitness bootcamp på Bali!

Mer om våra fitness bootcamp på Bali:

Låter detta som något för dig?
Få mer info
Relaterade inlägg
Kontakt