Nytt yoga retreat i Sri Lanka

Nytt yoga retreat i Sri Lanka

Börja & avsluta din dag med yoga

Lev i nuet. Uppskatta ögonblicket här och nu. Är det inte vad många av oss behöver? I den lilla fiskebyn Ahangama i södra Sri Lanka hittar du en mindre resort där dagen börjar och avslutas med yoga. Hitta dig själv, slappna av på riktigt och ha samtidigt tillgång till gästvänliga Sri Lanka!

Sri Lankas vackra stränder - Ta hand om dig själv i Sri Lanka på vårt yoga retreat

Nere vid den vackra stranden i Ahangama är förutsättningarna perfekta för en lugn och energigivande vistelse. Två gånger dagligen har du möjlighet att delta i yogaklasser som leds av en professionell instruktör med över 35 års erfarenhet.

Klasserna kommer bland annat att inkludera

  • Tekniker för stresshantering
  • Olika yogapositioner (asanas)
  • Yogiska andningstekniker (Pranayama)
  • Meditativ avslappning

Bo precis vid stranden på yoga retreat i Sri Lanka

Mellan yogapassen kan du njuta av pool- eller strandhäng, promenader, dykning och surf. I Ahangama är det lokala livet nära inpå och du har verkligen chans att uppleva den färgstarka lankesiska kulturen. Det finns också möjlighet att ta sig till närliggande Mirissa för att se valar och delfiner.

Är du redo för ett spirituellt yoga retreat i Sri Lanka?
Kontakta oss

 

Vilket yoga retreat väljer du?

Är du redo för ett spirituellt yoga retreat i Sri Lanka?
Kontakta oss

 

Taggar: Asien, Yoga, srilanka
Relaterade inlägg
Kontakt