• nov29

  Upplev Afrikas skönhet. Vi listar 3 bra ställen att utgå ifrån.

  Afrika har en skönhet som kan få ditt hjärta att hoppa över ett slag. När du står där på savannen och betraktar antiloperna i solnedgången och känner de varma vindarna mot huden går det inte att göra annat än att förälska sig i Afrikas skönhet.

  Kontinenten är full av kontraster när det gäller allt; smaker, dofter, djurliv, savann, djungel, vita stränder och storstäder. Nomader som vallar och för att inte tala om en helt ny värld du hittar under vattenytan med den magiska dykningen & valsafarin. Afrika kan bjuda dig på vad det än är du ber om, du måste bara fråga.

  1) NAIROBI Flyg till Nairobi direkt från Stockholm med British Airways och landa i en fantastisk miljö. Härifrån är det en perfekt startpunkt till att njuta ett tag innan du kan bege dig på en längre upptäcksresa genom kontinenten. Hem flyger d... Läs mer
 • nov14

  Unik rabatt surfcamp - sista minuten erbjudande

  Är du på Bali, i Costa Rica eller Sri Lanka i november? Just nu får du en unik rabatt hos vår partner Lapoint - bara när du bokar med KILROY!


  Yes, du får 20% rabatt på dessa surfcamp men passa på att nappa. Det är ett unikt erbjudande som av vår erfarenhet brukar gå åt fort... Se vilka surfcamp och startdatum som gäller längre ner.

  ... Läs mer
 • nov14

  Filippinerna: Varning för mersmak!

  Cowabunga! Njut av Filippinernas kristallklara vatten, vackra natur och stämningsfulla kultur. Nu har vi erbjudanden till dig på fenomenala äventyr där du kan spara över 3000 kr. Läs vidare för inpiration och spana in våra tre förslag där flyg till, boende och rundresa i Filippinerna ingår. 


  Hur många av Filippinernas 6000 öar känner du till? Filippi... Läs mer
 • nov13

  Jordskalv i Nya Zeeland

  Av Thea
  En kraftig jordbävning på 7,8 magnitud har skakat Nya Zeeland. Nu varnar myndigheterna om att en eventuell Tsunami kan drabba östkusten och uppmanar människor vid kusten inklusive Wellington att evakuera.
  Vi uppmanar våra svenska resenärer att noga följa information och rekommendationer från lokala myndigheter.  Svenska konsulat i Nya Zeeland
  Läs mer
Kontakt