Unik rabatt surfcamp - sista minuten erbjudande

Unik rabatt surfcamp - sista minuten erbjudande

Är du på Bali, i Costa Rica eller Sri Lanka i november? Just nu får du en unik rabatt hos vår partner Lapoint - bara när du bokar med KILROY!

Yes, du får 20% rabatt på dessa surfcamp men passa på att nappa. Det är ett unikt erbjudande som av vår erfarenhet brukar gå åt fort... Se vilka surfcamp och startdatum som gäller längre ner.

Surfcamp i tropiskt miljö och varmt vatten

Solnedgång vid havet - Nu 20% unik rabatt på utvalda surfcamps, endast hos KILROY...njut av det sköna surflivet vid havet - Nu 20% unik rabatt, endast hos KILROY

 

Surfcamp Bali (Canggu) 

Canggu är en mysig plats där det har hänt så mycket bara senaste åren. Ett hippt smultronställe för dig som gillar coola barer, goda health-bowls och bara ta scootern till någon av de närliggande stränderna.

Startdatum: 7 november, 14 november, 21 november

Surfcamp Sri Lanka (Ahangama)

Färska kokosnötter, curry, nyfiken och vänlig lokalbefolkning... Sri Lanka är ett vackert land, en pärla som fortfarande få har hittat till. Gamla fiskebyn Ahangama är perfekt utgångspunkt med både närhet  till mer välbesökta Mirissa, Hikkaduwa, och Galle. 

Startdatum 7 november, 14 november, 

Surfcamp Costa Rica (Santa Teresa)

Regnskogar, berg och nästintill perfekta förhållanden för dig som vill surfa, oavsett din nivå. Du kommer att bo på toppen av en kulle med utsikt över den klassiska surfspoten Roca Mar (Suck rock) och ha utsikt ända bort till Manzanillo i söder och Playa Hermosa i norr.

Startdatum: 7 november, 14 november, 

 

Relaterade inlägg
Kontakt