5 annorlunda road trips genom USA & Kanada

5 annorlunda road trips genom USA & Kanada

Har du redan åkt på en traditionell road trip i USA & Kanada, eller är du intresserad av att göra en annan road trip med en gång har du 5 grymma förslag här. Vi har satt ihop förslag till dig som vi själva road tripat igenom och varit riktigt nöjda med och nu önskar vi dela med oss av det goda till dig!

Kom ihåg att om du är inne på att göra en road trip under 2017 är det dags att boka dina flygbiljetter och börja planera resan resan nu. Det är för att det ska bli billigare med flygbiljetter, för att du ska få den hyrbil du är ute efter och för att se till så att det finns plats till allt det du vill uppleva! Så tänk på att priserna stiger efter nyår i takt med att urvalet sjunker. 

USAs södra stater

USAs södra stater
2-3 veckor
En grym musikscen, fantastisk mat, rik historia, cowboys och Elvis! De södra staterna är inte likt något annat du har besökt och är nog definitivt den galnaste delen av USA. Vi kan nästan ge en "Cowboy Guarantee" när du roadtripar dig genom Georgia, Alabama, Louisiana and Tennessee.
Läs mer

Kanadas västkust

Kanadas västkust
2-3 veckor
Om du älskar att vara utomhus och uppskattar en aktiv livsstil är det här något för dig! Denna roadtrip tar dig genom västra Kanadas oslagbara vildmarker och ger dig möjlighet till vandring, mountain biking, forsränning, kanotpaddling och andra fartfyllda äventyr. Ta med ett par bra vandringsskor och förbered dig på magiska omgivingar och en galet kul roadtrip!
Läs mer

USA: Vilda Västern

USA: Vilda Västern
2-3 veckor
Är du redo för en road trip genom USAs vilda väst? Upptäck några av landets mer okända stater och få cowboy feeling när du kör genom öde landskap, klippiga berg och historiska platser. Ta dig tiden att upptäcka alla små samhällen och upplev vad vi skulle vilja kalla det gamla riktiga Amerika!
Läs mer

Kanadas östkust

Kanadas östkust
2-3 veckor
Östra Kanada och framför allt Nova Scotia erbjuder magiska omgivningar, massor av utomhusaktiviteter, unika getaways och ett superbt kök. Upptäck denna orörda kustlinje, berömda fyrtorn och välkomnande lokalbefolkning. Kanadas östkust har allt!
Läs mer

Road trip på Hawaii

Road trip på Hawaii
1 vecka
Aloha! En drömmig roadtrip på tropiska Oahu, Hawaii, finns inom räckhåll. Njut av perfekta förhållanden för surf, slående utsiktsplatser, lokala små samhällen, enastående natur, hawaiianska delikatesser (var det nån som sa Poké Bowl?) och historiska monument. Buckle up och gör dig redo för denna veckolånga roadtrip! Vi ser till att du prickar av allt.
Läs mer

 Road trip i USA och Kanada

Bilhyra om du är under 25?

Bilhyra om du är under 25?
För resenärer upp till 25 år erbjuder KILROY special deals genom Alamo. Hyresvillkor för unga förare är vanligtvis strikta - men inte med KILROY. När du hyr din bil med oss i Kanada slipper du betala den extra avgiften för “young drivers”!
Kontakta en reseexpert Sök hyrbil och boka

  

Planera din road trip idag!

Sätt ihop din egen road trip eller få hjälp med att bestämma vilken resa som passar dig bäst

Sätt ihop din egen road trip eller få hjälp med att bestämma vilken resa som passar dig bäst
Kom ihåg att det alltid är bra att vara ute i god tid med att boka. Vet du vilken resa du vill göra finns det ingen anledning att vänta på att priserna ska stiga. Om du är osäker på vilken road trip som skulle passa dina önskemål bäst eller om du vill sätta ihop din egen road trip kan du höra av dig till oss så vägleder vi dig i road trip djungeln!
Gratis reserådgivning Oh yes, jag mejlar!
Kontakt