Mellandagsrea som ger mer minnen för pengarnaFram till 5e januari kör vi mellandagsrea i äventyrsanda med fokus på Nya Zeeland! Kiwis busspass är för den som vill upptäcka det bästa av Nya Zeeland och gärna tillsammans med andra backpackers. Stämmningen på bussarna brukar leda till vänskapsband som knyts och här både reser du och upptäcker naturen, städer, sevärdheter och ser till att festa lite grann på vägen. 

Sheepdog - Norra & Södra ön

50 % rabatt
Sheepdog - Norra & Södra ön
17 dagar
Läs mer

 

Whole Kit & Caboodle - Norra och södra ön

34 % rabatt
Whole Kit & Caboodle - Norra och södra ön
30 dagar
Läs mer

 

Back Yard - Norra & Södra ön

39 % rabatt
Back Yard - Norra & Södra ön
24 dagar
Läs mer

 

Southern Round Up - Södra ön

17 % rabatt
Southern Round Up - Södra ön
11 dagar
Läs mer

 

Vill du ha tips och förslag på vad mer du kan göra längs med vägen, hur du kan sätta ihop din resa eller få tips på vilken av dessa pass som passar dina önskemål bäst är du mer än välkommen att kontakta oss. Vi kommer gärna med tips, tricks och hjälper dig med bokningen. 

Mejla oss Gratis reserådgivning
Kontakt