5 äventyr i Indonesien för den sociala ensamresenären

5 äventyr i Indonesien för den sociala ensamresenären

Indonesien är en destination som blir mer och mer populär att besöka för ungdomar och backpackers från hela världen. Och inte så konstigt om vi får säga det själva. Indonesien har allt att erbjuda från fantastiska seglingsäventyr, underbara dyk- och snorklingsupplevelser, surf, yoga, bootcamps, en massa kultur, vackra tempel, spännande djungelvandringar och vulkaner. Nedan har vi listat fem härliga äventyr i Indonesien för dig som reser ensam eller tillsammans med vänner, och som vill träffa fler likasinnade att dela resan med.

1. Segling i Indonesien

1. Segling i Indonesien
7 dagar
De obeskrivligt vackra kusterna vid Bali och Lombok måste ses i verkligheten för att kunna förstå att det inte är en dröm - och det bästa sättet är att se dem från Katamaranen du bor på. 7 dagar med segling, snorkling, kajakturer, strandbarer, yogasessioner och härliga backpackers att umgås med!
Boka med en reseexpert Läs mer

2. Det bästa mellan Flores & Comodo

2. Det bästa mellan Flores & Comodo
9 dagar
Är du redo att lära känna den vilda sidan av Indonesien? Komodo är naturligtvis känd för sina gigantiska ödlor, men det finns mycket mer än så till ön. Du kommer spendera mycket tid i Flores och dess vackra omgivningar, utforska den spektakulära naturen, vulkankrater och komma snäppet närmre levnadssättet från den traditionella lokalbefolkningen. Lär länna andra backpackers och dyk in i äventyret.
Boka med en reseexpert Läs mer

3. Det bästa av Java

3. Det bästa av Java
9 dagar
Java har fortfarande massor av outforskade hörn som bara väntar på att utforskas av resenärer som söker något annorlunda. Från Jakarta åker du tillsammans med dina backpacker-vänner till Bandung och sedan till Yogyakarta där öns mest monsturösa vulkaner finns. Strandhäng, äventyr och nya vänner står på schemat!
Boka med en reseexpert Läs mer

4. Klassiskt äventyr mellan Bali & Lombok

4. Klassiskt äventyr mellan Bali & Lombok
14 dagar
Snorkla i det tropiskt varma vattnet och kom närmre den balinesiska kulturen. Här tas du på äventyr med andra backpackers och ser flytande palats och tempel, det bästa av Bali & Lombok, vattenfall och på intressanta möten med lokalbefolkningen.
Boka med en reseexpert Läs mer

5. YOLO Java till Bali

5. YOLO Java till Bali
15 dagar
Trots den myllrande floden av lokalbefolkningen som rör sig längs med Jakartas gator under rusningstid finns det fortfarande en mängd utrymme för att utforska platsen. Med andra unga resenärer åker du genom Javas storstäder till Balis lugnande stränder.
Boka med en reseexpert Läs mer

 

Mejla oss Boka gratis reserådgivning
Relaterade inlägg
Kontakt