SOLO och YOLO i Nordamerika - res med andra backpackers!

 

Nytt år nya resor! Vet du inte vart du ska resa i år och söker inspiration vill vi föreslå något riktigt härligt: Njut av livet och kör YOLO eller SOLO i Kanada eller USA. Kan dina kompisar inte resa när du vill och vill du inte resa ensam har vi lösning: häng med på en rundresa med andra backpackers! 

Resa YOLO – Vad innebär det?

När du reser YOLO med oss spenderar du dina pengar på vad du verkligen vill. Det är väldigt prisvärt och resorna är anpassade för unga resenärer, ni reser och får se mycket. Det enda du behöver är ett öppet sinne och ett par sköna hikingskor. Du har resten av livet på dig att ta det lugnt. Lev i nuet och utforska!

Resa SOLO – Fördelar med att välja en rundresa SOLO?

Du känner dig aldrig ensam när du reser med andra backpackers. Det är roligt, socialt och du slipper stunder där det blir dålig stämning när du kommer till ett nytt ställe. Redan från start på våra rundresor möts du av glada och nyfikna människor från alla möjliga delar av världen och innan du vet om det känns det som om du har en andra familj.

Se våra topp 3 resor som svenska ungdomar och studenter bara älskar! 

 

 

Västkusten
"Best of the West" - 15 dagar - Börjar och slutar i Los Angeles

Karta - Best Of The West
"Best of the West" höjdpunkter: Los Angeles, San Diego, Joshua Tree National Park, Lake Havasu City, Grand Canyon, Las Vegas, Death Valley, Sierra Nevadas, Yosemite National Park, San Francisco, Monterey och Morro Bay.

Flygbiljetter lägger du till själv och är inte inräknade i priset för äventyret. Vi hjälper självklart också till med att boka dina flygbiljetter.

 


 

Kust till kust
"Southern Sun" - 21 dagar - Börjar i New York, slutar i Los Angeles (eller vice versa)

Map Southern Sun"Southern Sun" höjdpunkter: New York, Philadelphia, Washington DC, The Appalachians, Ocoee River, Nashville, Memphis, New Orleans, Austin, Amarillo, Santa Fe, Monument Valley, Grand Canyon, Lake Powell, Zion National Park, Las Vegas och Los Angeles, California.

Flygbiljetter lägger du till själv och är inte inräknade i priset för äventyret. Vi hjälper självklart också till med att boka dina flygbiljetter.

  


 

Östkusten
"Highlights of the Eastern US & Canada" - 15 dagar - Börjar och avslutas i New York

Map - Highlights of Eastern US & Canada"Höjdpunkter på östra USA & Kanada": New York, Cape Cod, Boston, Montreal, Ottawa, Sandbanks Provincial Park, Toronto, Niagara Falls, Allegheny National Forest, Washington DC och Philadelphia.

Flygbiljetter lägger du till själv och är inte inräknade i priset för äventyret. Vi hjälper självklart också till med att boka dina flygbiljetter.

 


 

 Campfire after a long day on the road

Hur rundresorna fungerar

I snitt ni mellan 12-16 resenärer (max 22) med grym flexibilitet på vägarna. Res i sköna, moderna fordon, luta dig tillbaka och njut av alla underbara intryck som komma skall! Det är lokala guider och de delar med sig av sina lokala kunskaper samt bästa tips så att du får en så bra upplevelse som möjligt
 

Camp meals

Vad blir det till middag?

Din guide planerar måltider och matinköp. Ni hjälps åt och alla resenärer hjälper till att förbereda måltiderna. Frukosten ställs allt fram och du väljer vad du vill ha, till lunch serveras ofta smörgåsar med diverse pålägg, sallader och emellanåt en BBQ.

 

Tour van in USA and Canada

What's my ride?

Du kommer att cruisa runt i en välutrustad van, där de flesta av dem har WiFi. Med vanen är ni flexibla och gör att ni kan ta er på de orörda vägarna aka ”off the beaten track”. Det är guiden som kör.

 

Tent Camping

Var kommer jag att sova?

Efter en lång dag på vägarna får du vila ut över natten på ett budgethotell eller en campingplats. Så att du kan hålla dina kostnader nere delar du antingen tält med någon av dina medresenärer eller bo i sovsal med flera av dem.

Ring, mejla eller kom förbi någon av våra butiker
Boka din nästa resa

 

Relaterade inlägg
Kontakt