14 anledningar att INTE åka till Thailand

14 anledningar att INTE åka till Thailand

Thailand är en av de mest populära destinationerna för backpackers världen över. Det är utan att överdriva en helt fantastisk plats! Så varför skulle vi råda dig till att inte åka dit? Nå, läs den här artikeln och se om det ligger något i det..

1. För många stränder

Thailand har många vackra stränder

Thailand finns några av väldens bästa och vackraste stränder. Så många alternativ att det blir jobbigt att välja, vart börjar man ens? Stanna hemma och voilà, problemet är löst! 

2. Dessutom för många öar

Koh Tao är en av Thailand vackraste öar

Som att stränderna inte var nog så har Thailand även hundratals öar att välja bland. Exotiska paradis som Koh TaoKoh PhanganKoh Phi PhiKoh SametKoh Lanta för att bara nämna några. Det är helt enkelt för många att välja på!

3. Det är så billigt, det måste finnas en hake

Att leva och bo i Thailand är billigt

Det är definitivt något fel med prissättningen här. Boende, mat, drinkar, aktiviteter, ja allt i stort sett är prisvärt. Hur kan det ens vara möjligt? Det måste va något fuffens!

4. Perfekt klimat

Thailand har ett fantastiskt klimat

Tycker du att värme och sol året om låter jobbigt? Då kan vi varna dig om att temperaturen aldrig sjunker under 20 grader, och det ses som kallt i Thailand!  

5. The Land of Smiles

Thailand, The land of smiles

Thailand kallas även för “Land of Smiles”. Folket i Thailand är otroligt vänliga! De är faktiskt så snälla och hjälpsamma att det kan bli för mycket för oss lite mer suriga skandinaver.

6. Du kan förlora några vänner

You win some, you lose some...

En sak är säker... du kommer irritera dina vänner och familj med alla dina fantastiska foton och uppdateringar i sociala medier.

7. Same, same, but different

Same, same, but different

Vad betydet det ens? Är någon som faktiskt vet? 

8. Den luriga faran med longtail-båtar

Klassiskt thailändska longtail-båtar

Har du någonsin provat att klättra in och ut ur en longtail-boat? Det är så mycket svårare än det ser ut! Så kom ihåg, vi har varnat dig.

9. Det finns inget att göra

Thailand erbjuder fantastiska dykningsmöjligheter

Förtydligande: "Thailand är tråkigt och det finns ingenting att göra." Japp... Förutom dykning eller snorkling, eller shopping, eller vandring, eller volontärarbete, eller segling, eller fitness camps, eller vad som helst… ingenting att göra…

10. En hink kommer aldrig vara bara en hink igen

Vad är en hink i Thailand?

Redo för en annan sorts hink?

11. Rabies kommer vara en fara

Thailand har galet många söta hundar

Varför ska jag vaccinera mig mot rabies, kanske du tänkte innan du åkte. Säkerligen inget du behöver? Men sen dyker det plötligt upp jättesöta gatuhundar överallt som du bara inte kan låta bli att klappa.

12. Full Moon Party

Full moon-fest i Koh Phangan

Ja, det låter kanske som det roligaste du kommer uppleva, och precis så är det! Men du kanske inte räknat med att det, bokstavligen, kan stå en elefant och trampa på ditt huvud morgonen efter.  

13. Smakrik, god och fantastisk thaimat

Det blir lätt en del thaimat..

Billig, fantastisk och utsökt thaimat. Hela dagen lång! Innan du vet ordet av kommer du kommer va beroende av thaimat. Men inte ens thaimat är det bra att äta för mycket av.. 

14. Du kommer alltid vilja åka tillbaka

Du kommer vilja åka tillbaka till Thailand!

Thailand är den typen av plats du alltid kommer vilja åka tillbaka till. Det finns bara ett botmedel, boka en ny resa!

Vi på KILROY älskar att resa och vi vill att fler unga människor ska få upptäcka världen. Därför hjälper våra reseexperter dig att skräddarsy din resa utefter din budget och dina önskemål.

Dessutom är vi bästa kompis med de flesta stora flygbolagen! Det gör att vi kan boka billiga specialbiljetter som du inte kan hitta genom de vanliga sökmotorerna.

Kontakta oss idag och berätta om din drömresa så tar vi fram ett reseförslag – helt kostnadsfritt!

Så, är du ändå sugen på en resa till Thailand?
Hör av dig!

 

Taggar: Asien, topplista
Relaterade inlägg
Kontakt