5 skäl till att du inte kommer att kunna motstå Lapoints senaste surfcamp på Bali

Åk iväg på en getaway till Balis fantastiska östkust som kommer att ge dig fantastiska vågor, för nybörjare som surfkunniga, god mat och möjlighet att utforska en av världens mest äventyrliga och charmiga öar. Låt oss få berätta varför Lapoints surfcamp i härliga Gianyar inte går att motstå.

Vad som ingår:

  • 7 nätters boende
  • 7 frukostar
  • 5 middagar
  • Surfbräda och rashguard mot den sköna starka solen
  • Ankomsttransfer från flygplatsen till campet
  • 2 yogaklasser

1. Läget

Surfcampet ligger på Balis östkust i gröna och lummiga Gianyar precis vid stranden, perfekt för dig som vill ha en skön atmosfär och ha nära till surfen. Lämna vardagens stress hemma, omfamna sköna Bali och njut av en kall Bintang efter dagens surfsessions. 

Surfcamp i Gianyar på Bali - njut av havet, poolen, människorna... - KILROY

2. Surfen och vågorna

Balis östkust erbjuder vågor i världsklass med surfspots som Keramas, Klotok och Ketewel, som ligger mellan 5 och 20 minuter bilfärd bort. Du har även en strand med surfbryt till granne som passar nybörjare som mer erfarna surfare.

3. Campet

Detta surfcamp är en egen oas i sig med en egen tropisk trädgård och pool du kan chilla med en bok eller vänner – gamla som nyfunna. Som du troligen snappat upp har du även direkt anknytning till havet och kan paddla ut (nästan) när som du känner för det. En surfsession i soluppgången och solnedgången är svårslaget – prova!  

Detta surfcamp på Bali är perfekt för att chilla och ladda batteriena - Surfcamp på Bali

4. Maten

Varje morgon stiger du upp till en utsökt frukost som serveras och som kommer att förbereda dig för en aktiv dag! Fem av de sju kvällarna kan du bara luta dig tillbaka och njuta av olika utsökta balinesiska maträtter som campets egna kock lagar.

God mat och härliga människor - Surfcamp på Bali - KILROY

5. B A L I

Bali, Bali, älskade Bali! Utbudet av coola aktiviteter som finns här är nästan orimligt. Ön är en drömdestination för både surfare och ”vanliga” backpackers på grund av just de episka vågorna, vackra stränderna, spännande upplevelserna och den avslappnande atmosfären. Strosa runt i charmiga byar för att uppleva autentiska Bali, snorkla i det klara havet och utforska undervattenslivet och spana in ställen som Uluwatiu, Ubud och Tanah Lot!

 

Kolla även in LaPoints surfcamp i Canggu! Lite mer party, fart och fläkt plus fortfarande riktigt grym surf!

 

Vi på KILROY älskar att resa och vi vill att fler unga människor ska få upptäcka världen. Därför hjälper våra reseexperter dig att skräddarsy din resa utefter din budget och dina önskemål.

Dessutom är vi bästa kompis med de flesta stora flygbolagen! Det gör att vi kan boka billiga specialbiljetter som du inte kan hitta genom de vanliga sökmotorerna.

Kontakta oss idag och berätta om din drömresa så tar vi fram ett reseförslag – helt kostnadsfritt!

Berätta om ditt reseupplägg så skräddarsyr vi!
Kontakta oss

 

Relaterade inlägg
Kontakt