Vinterresor 2017/18 - Listan på 5 sköna destinationer i vinter

Vinterresor 2017/18 - Listan på 5 sköna destinationer i vinter

Slipp regn, slask och rusk i vinter. Det är flera vintermånader kvar i vårt avlånga land så varför inte unna dig ett miljöombyte och kanske en dos D-vitamin på varmare breddgrader?!

Vill du komma bort från trökigt väder, mörker och julhetsen? Om dessutom du reser över julhelgen innebär det ett gäng röda dagar = färre semesterdagar. Nästa fråga är vart du skulle kunna tänka dit att åka? Låt oss presentera 5 sköna vinterresor!

1. Malaysia

Vinterresor 2018: Blir det "Amazing Malaysia"

Malaysia är fullt av kontraster! Allt från moderna skyskrapor till helt amazing öar med fantastisk natur och ett rikt djurliv. Under våra vintermånader är det bäst att resa till landets västkust. Temperaturerna ligger på dryga 30 grader och det är låg risk för regn. Langkawi är huvudön bland västkustens 104 idylliska öar. Föreställ dig turkost vatten, blå himmel med en stekande sol och palmer som svajar ovan dig. 

Världens billigaste 5-stjärniga hotell finns i huvudstaden Kuala Lumpur. Om det låter nice i dina öron, varför inte ta några dagar här innan hemresan? Kan du föreställa dig en bättre plats att lägga lite av det svenska vinterhalvåret på?

2. Tanzania & Zanzibar

zanzibar-bridge-prison-island.jpg

Tanzania är äventyrligt, intensivt roligt och har bästa B E A C H ♥ L I F E! Du får mycket resa för pengarna, det är billigt i Tanzania. Har du sett de där drömmiga paradisbilderna från Zanzibar? Japp, det är så magiskt på riktigt. För den som vill aktivera sig finns det både kitesurfing och dykning att utforska runt denna paradisö.

Tanzania har magisk safari med ett rikt natur- och djurliv,. Det är svårt att beskriva upplevelsen att se den vackra naturen och vilda djur i sitt naturliga habitat med ord. En safari i Tanzania är en unik upplevelse! En annan härlig fysisk naturupplevelse är att trekka upp för Kilimanjaro, även kallat Afrikas tak! Vädret är skönt och varmt (året om pga. att landet ligger så nära ekvatorn), du slipper jetlag då Tanzania har samma tidszon som Sverige och en smidig resa dit för att bara nämna några. Med andra ord: bara åk!

3. Vietnam

Vinterresor 2018: Missa inte Halong Bay, Vietnam

När du reser i Vietnam kommer du att upptäcka att varje ny stad har sin egen charm. Det är ett fascinerande land med en stark historia och otrolig värme. Det finns mycket att älska med Vietnam; den läckra maten, de frodiga gröna risfälten, vackra stränderna, kulturen etc.

Några av våra favoriter i Vietnam är den majestätiska och Halongbukten (som är med på Unescos världsarvslista), pulserande storstadsupplevelser i Hanoi och Ho Chi Minh City (Saigon) och det franskinspirerade asiatiska köket.

4. Costa Rica

Vinterresor 2018: Dra till Costa Rica i vinter

Pura Vida – ett costaricanskt perspektiv att leva bekymmerslöst, avslappnat och optimistiskt. Unna dig en getaway till Costa Rica och njut av sköna stränder, härlig surf och adrenalinfyllda aktiviteter. Costa Rica har länge varit en favorit för backpackers som vill kunna göra lite av allt.

Tropisk djungel, urgulliga sengångare och perfekta vågor! Costa Rica's got it all! När du är här får du inte glömma att besöka vattenfallet La Fortuna och vulkanen Arenal. Kanske om du redan har rest runt Sydostasien och är ute efter att utforska nya territorier, även då är Centralamerika ett strålande alternativ!

5. Storstäder i USA

Vinterresor 2018: Ta en eller flera storstäder i USA!

I USA finns det flera härliga storstäder du kan njuta av på en vinterresa! Vi vill slå ett slag för de tre städerna:

  • Los Angeles: Änglarnas stad bjuder på glamour, långa vita stränder, ett rikt kulturliv och många muséer. Vill du utforska mer varför inte köra en liten roadtrip i Kalifornien när du ändå är här!

  • Miami: Det är något elegant, varmt och lätt över Miami, samtidigt som det finns mycket färgstarka personligheter! Miami är en fascinerande och har förförande mix av det allra bästa livet har att bjuda på.

  • New York: Det är precis som i filmerna. Manhattan är en plats att uppleva och njuta av. New York har allt: kultur, storslagna attraktioner, mat, shopping, muséer, storstadspuls och mycket mera. Även parken Central Park besöks flitigt vinter som sommar.
     

Vi på KILROY älskar att resa och vi vill att fler unga människor ska få upptäcka världen. Därför hjälper våra reseexperter dig att skräddarsy din resa utefter din budget och dina önskemål.

Dessutom är vi bästa kompis med de flesta stora flygbolagen! Det gör att vi kan boka billiga specialbiljetter som du inte kan hitta genom de vanliga sökmotorerna.

Kontakta oss idag och berätta om din drömresa så tar vi fram ett reseförslag – helt kostnadsfritt!
 

Vill du iväg över jul, nyår eller bara några gråa och trista februaridagar?
Snacka med oss!

 

Relaterade inlägg
Kontakt