Upptäck Peru och Galapagos tillsammans med Happy Jankell!

Upptäck Peru och Galapagos tillsammans med Happy Jankell!

KILROY har satt ihop en superhäftig resa för supercoola Happy Jankell som tillsammans med sex andra influencers kommer att resa runt mellan den 7e-21a november. Resan går från Quito och Galapagosöarna i Ecuador och vidare till Cuzco i Peru under två veckor.

Såhär har vi på KILROY sytt ihop Happys reseupplägg!

Happy och resten av gruppen börjar sin resa i Quito i Ecuador där många coola aktiviteter väntar. Efter att ha utforskat den charmigt koloniala labyrintstaden bär det av mot staden Otavalo och dess stora marknad - Sydamerikas största! De fortsätter sedan till den spektakulära Cotopaxivulkanen!

Dagen därpå tar sig gruppen ut till Galapagosöarna! Här väntar en unik miljö med ett djurliv som knappt går att hitta någon annanstans på jorden. Här kommer de få se sjölejon, leguaner, pingviner, flamingos och förstås den karaktäristiska blåfotade(!) fågeln blue booby.

Blue Footed Booby 1280x 720

Happy och gänget kommer sedan båtluffa mellan de olika öarna på Galapagos. Vandring genom lavatunnlar, hiking i lavalandskap som lika gärna skulle kunnat vara på månen varvas med snorkelutflykter och besök på center för jättesköldpaddor. Självklart ska man hinna med lite kajak i turkosa laguner med mantor och havssköldpaddor också.

Efter att ha gjort galapagos är det dags för nästa äventyr och en ny fas i resan: Peru. Gruppen flyger in på Lima och de tar sig sedan vidare till inkastaden Cusco som ligger beläget på 3399m höjd. En lokal guide visar gruppen runt i den häftiga staden som bär på både Spanska influenser men också har tydliga anor från inkariket. Happy har desstuom laddat upp för en utflykt på hästrygg under tiden i Cusco. Detta får vi inte missa på instagram!

Cusco -peru -sacredvalley -1280x 720

I övrigt gör man utflykter till Pisac ruinerna och Sacred Valley - en helig inkaplats som ofamnas av de snöklädda topparna i Anderna. Pitstop görs förstås hos de lokala väverskorna som tillverkar de klassika vackra sjalarna och ponchos som är unika för platsen.

Den 18:e november börjar gruppen sin Lares Trek. Ett par dagars vandring längst med några av världens vackraste och högst belägna vandringsleder följer nu. Vi ser fram emot att se bilder från Sicllaccasa Mountain (4750m över havet).

Efter dagarna längst med Lares vandringsled så åker Happy och gruppen buss till Aguas Calientes och vidare till Machu Picchu. För vi kan väl inte låta Happy åka hem innan hon har fått se denna fantastiska inkastad!

peru-macchu-picchu.jpg

Följ Happy resa på instagram på @KILROYSweden och @HappyJankell 

Campaign 11_ecuador -peru -influencer _map _1280x 720px _EN

Vi på KILROY älskar att resa och vi vill att fler unga människor ska få upptäcka världen. Därför hjälper våra reseexperter dig att skräddarsy din resa utefter din budget och dina önskemål.

Dessutom är vi bästa kompis med de flesta stora flygbolagen! Det gör att vi kan boka billiga specialbiljetter som du inte kan hitta genom de vanliga sökmotorerna.

Kontakta oss idag och berätta om din drömresa så tar vi fram ett reseförslag – helt kostnadsfritt!

Har du frågor om Happys resa eller vill du göra en liknande?
Kontakta oss!
Relaterade inlägg
Kontakt