15 anledningar till att du INTE bör besöka Fiji

15 anledningar till att du INTE bör besöka Fiji

Du har kanske hört om resor till Fiji – Kritvita sandstränder, svajande palmträd, kristallklart vatten, tropiska vattenfall, vänlig lokalbefolkning och färgglada drinkar. Ja, allt detta stämmer. Fiji är ett tropiskt paradis med mer än 300 öar, men vi vill varna dig för the down side 

1. Har du föreställt dig själv ligga i en hängmatta på en kritvit sandstrand och kika ut över det tropiska havet? Den stora utmaningen är att graciöst kunna ta dig i och ur hängmattan. Kan vara en idé att börja öva innan du åker.    
Fiji - du har väl hört om hängmattsproblematiken?!    

2. Dina vänner kommer att bli irriterade på dina härliga inlägg på Insta. Bilderna på magiska vattenfall kommer som liknar schamporeklamer i overkligt vackra miljöer. #DåligStämningPåInstagram? Sjukt vackra vattenfall i Fiji kan skapa dålig stämning på Instagram  

3. Ruinerad p.g.a. krabbor! Det är möjligt att du kommer att förlora stora delar av din reskassa när krabban du satsat ALLT på förlorar krabbracet. Krabbrace i Fiji kan göra dig ruinerad  

4. Det pratas om att folk blir uttråkade på Fiji. Med undantag för de som båtluffar. Tänk dig att välja bland Fijis 300 öar, utmattande!? View from Mamanuca Islands  

5. Har du hört talas om ”Beqa’s fire walkers”? Precis vad namnet antyder ytterligare en tradition som fortfarande utövas. Vi rekommenderar dock inte den oerfarne att testa detta, you will get burnedBeqa's fire walkers i Fiji    

6. Kava är både ett kulturellt och socialt inslag i Fiji du kommer kunna prova och uppleva; en smak av utspädd lera och eventuellt känna tungan domna. Varför prova nya saker?Kava - en nationaldryck i Fiji 

7. Att behvöva stå ut med ett tropiskt klimat. Som lägst blir temperaturen ca 18 grader om nätterna. Orka palla. Vacker solnedgång i Fiji - kan du leva med tropiska solnedgångar    

8. Kan det bli värre än att behöva hålla sig aktiv på ett kul sätt i bland massa palmträd? Låt dig inte luras att prova Fitness camp i Fijis paradismiljö. Fitness i Fiji 

9. Det kommer att vara svårt när du väl är hemma igen, när du inser att mentaliteten no hurry, no worries inte riktigt går hem. Fiji time!   

10. Enligt statistik är fijianerna lyckligaste befolkningen på vår jord. Vi vill varna, genom att vara här smittar glädjen troligen av sig. #PureJoy Fijianer - vår jords lyckligaste befolkning är här   

11. Risk att bli beroende!! Bli inte förvånad om du typ blir förälskad i Fiji och känner behovet att du bara MÅSTE tillbaka.Kristallklart vatten - Akta dig för att bli beroendeav Fiji   

12. Fy för att dyka i Fiji, vattnet är alldeles för perfekt! Du kommer varken vilja eller uppskatta att dyka på andra ställen om du gör det! Kanske vill du passa på att plocka karmapoäng samtidigt som du lär dig dyka i Fiji. Dykning i Fiji - WOW   

13. Du kan bli sjösjuk och illamående när du båtluffar mellan pittoreska perfekta öar, med sina perfekta palmträd, perfekta stränder, perfekta kristallklara vatten och perfekta färgglada fiskar i perfekta vackra laguner. Illamående perfekt. 

De vackra öarna på Fiji   

14. Bula betyder "liv" - ett ord du både kommer att höra och troligtvis själv säga mycket. Det används även för att säga hej, hej då, välkommen, kärlek och mycket mer. Fiji kommer att introducera dig till härliga BULA!      

15. Känslan av att bli ordentligt hjärtekrossad, så illa att du "råkar" missa flyget hem (eller önskar att du gjorde). Kanske missar du flyget hem från Fiji 

Ärligt talat, vi kan tänka oss att resa till Fiji trots dessa 15 punkter! Sanningen är att vi bara vill ha det för oss själva. Egentligen vill vi bara ha Fiji för oss själva... Om du vill läsa mer om Fiji, kolla in dessa godbitar:

  1. Reseberättelsen: Hur jag pladask föll för Fiji på mindre än 5 dagar
  2. Karma is a bitch: Bli en dykande volontär på Fiji  
  3. Redan biten: 8 favoriter i Fiji   
      
Vill du veta mer om Fiji?
Snacka med oss

 

Relaterade inlägg
Kontakt