Respodden i Kambodja - Avsnitt 9

Respodden i Kambodja - Avsnitt 9

I veckans avsnitt av Respodden lämnar Sandy Australien och drar vidare mot paradiset i Kambodja.

"Kambodja bjuder på tempel, vita stränder, kokosnötter och magsjuka. För två år sedan lärde jag känna en familj från Uruguay i Stockholm och av en slump såg jag att de befann sig i Kambodja. Lotta på KILROY tipsade mig om paradisön Koh Rong som jag blev helt kär i… WOW! Så jag tog med mig mina vänner från Uruguay i en speedboat till ön över klarblått vatten och njöt av varje sekund. 

Lyssna på avsnittet

 
Spana in Respoddens egna sociala medier under @Respodden på Instagram och Facebook. Här delas roliga klipp och tips som faller alla backpackers och drömmare i smaken! 

SE BILDER FRÅN KAMBODJA


LYSSNA PÅ LÅTARNA DU HÖR I RESPODDEN 


Vill du veta mer om KAMBODJA eller FÅ HJÄLP ATT planera din resa som Sandy? HÖR AV DIG!
Mejla oss Snacka Kambodja

 

Taggar: Asien, Respodden
Relaterade inlägg
Kontakt