NYTT FLYGSÖK: Vart kan du resa på din budget?

NYTT FLYGSÖK: Vart kan du resa på din budget?

Nu släpper vi en ny funktion på sajten! Med vår flygkarta kan du söka flyg över hela världen med dina intressen och din budget som filter. Fiffigt va?

Har du 3000 kronor över och lust att åka bort över helgen, men bryr dig mindre om vart? Gör en sökning med din specifika budget som filter och välj ”I’m going anywhere” och se var på kartan du hamnar! Detta är den perfekta funktionen för den spontana resenären, men också för dig som vill planera din resa på ett nytt sätt. 

Är du sugen på att åka på en surfingresa men vet inte var i världen de bästa vågorna finns? Välj filter ”surfing” och få alternativ på flyg som tar dig dit! Du kanske vet att du vill åka utomlands och surfa men inte spendera alla pengar på flygresan? Välj både ”surfing” och din budget som sökfilter och se hur långt du kommer. Det finns ju massor av grymma surfspots även här i Europa!

Kanske kan du tänka dig att åka precis vart som helst så länge det finns en solig strand i närheten? Välj ”beach” som filter. Sugen på shopping? Trekking? Dykning? Volontärarbete? Utgå från just dina intressen och gör en sökning. Eller välj ”I'm up for anything” och se vart flygen tar dig.

Och du – givetvis kan du söka flyg efter en specifik destination också, precis som vanligt. Men det blir ju lite roligare såhär, eller hur?

Sök resor utifrån budget & intressen!
Testa flygkartan
Relaterade inlägg
Kontakt