Varför segling i Europa bör vara med på din bucketlist i sommar!

Varför segling i Europa bör vara med på din bucketlist i sommar!

Har du fortfarande inte bokat din segeltur i Europa till sommarsemestern? Gött! Vi har nämligen några schysta erbjudanden till dig just nu. Båtluffa i Grekland, Kroatien eller Spanien. Innan vi berättar mer vill vi låta dig få en känsla av vad du har att vänta dig... 

Kan du föreställa dig själv på en segelbåt med ett ungt nyfiket gäng? Dyka ner i det blå och njuta av den värmande solen på däck? 


Vet du inte vart du ska åka och segla i Europa? Spana in tipsen nedan! Givna destinationer att välja bland är Grekland, Kroatien och Spanien – bokar du dessutom senast 28 april 2017 får du lite sköna rabatter. 

Segla i Grekland 

Det är inte utan anledning Greklands öar länge har varit en stor favorit att öluffa bland. Här är du omgiven av charmiga öar med vita små hus, kan dagligen äta souvlaki eller gyros på lokala krogar med havsutsikt och snorkla i det blå havet.

Spara upp till 4312 kr på dina upplevelser i Greklands skärgård

Från 8619 kr
Spara upp till 4312 kr på dina upplevelser i Greklands skärgård
Utforska Greklands vackra öar med KILROY i sommar! Du kan spara tusenlappar när du bokar senast 28 april 2017. Vad väntar du på?
Hör av dig


Segla i Spanien 

Ibiza är så mycket mer än fullpackade nattklubbar! Det är en otroligt vacker natur här med avskilda stränder, öde öar och perfekt vatten att snorkla i. Så klart att ni även får testa på Ibizas berömda nattliv. Boka din resa senast 28 april 2017 och få 15% i rabatt! Reseperiod 1 maj-30 september 2017.

Få 15% rabatt på din semester på Ibiza!

Från 7449 kr
Få 15% rabatt på din semester på Ibiza!
Njut av solen och Ibizas charmerande gömda stränder både från land och till havs med KILROY. Boka senast 28 april 2017 och få 15% rabatt på din segeltur.
Kontakta oss för att boka


Segla i Kroatien  

Östeuropa, särskilt Kroatien och Montenegro, är bedårande vackert! Om du ännu inte haft nöjet att segla i Adriatiska havet, passa på nu. Just nu får du ett fantastiskt erbjudande: En gratis uppgradering på segelbåt, från kategori B till kategori A, vilket innebär en ännu trevligare och större båt! Dessutom: du kan spara upp till 1470 kr när du bokar senast 28 april 2017.

Gratis uppgradering till kategori A gäller endast följande avresor: 

  • 17 juni 2017
  • 24 juni 2017
  • 5 augusti 2017
  • 12 augusti 2017 

Få en skön uppgradering på din resa i Kroatien värt 1470 kr

Få en skön uppgradering på din resa i Kroatien värt 1470 kr
Njut av det vackra vattnet i Adriatiska havet med andra unga samtidigt som ni utforskar Kroatien!
Kontakta oss


Om du vill ha mer information eller vill boka någon av de sköna segelturerna ovan är det bara att ge en shoutout till våra reseexperter!

Redo att ta dig till havs?
Hör av dig

 

Magiska segelturer i Europa

 

Taggar: Europa, Segling
Relaterade inlägg
Kontakt