Vi drar till Filippinerna!

Vi drar till Filippinerna!

Såvida du inte planerar att spendera din semester hemma gissar vi på att du behöver transport för att ta dig till din destination?

Då kör vi! Den här gången har vi valt att sikta strålkastarna på Filippinerna. Inte för att det är särskilt mycket mer att tillägga än att: Sin blotta existens sätter den automatiskt på reseälskandes bucket-list. Låt oss berätta hur du kommer dit och kickar igång ditt Filipinoäventyr!

Hoppa på flyget till Filippinerna! KILROY

Flyg bekvämt 

Flygresan är förvisso bara vägen till destinationen. Men med det sagt gör valet av flygrutt och flygbolag förvånansvärt stor skillnad när du vill ändra dina planer samt när det kommer till bekvämligheterna när du ska flyga långväga. Så att du ska få en bra start på din resa.

  • Du kan ändra biljetterna innan eller efter resan har startat, till skillnad från många andra flygbolag. Fyll bara i formuläret till vår onlinesupport. Möjligheten att ändra efter dina önskemål beror så klart på tillgängligheten, att det finns lediga platser på ditt önskade nya datum.
  • Du betalar inte extra för flexibiliteten. Priset på Qatars ungdoms- & studentbiljett är till och med oftast lägre är vanliga biljetter.
  • Vem som helst under 30 år samt alla med ett giltigt ISIC-kort kan köpa dessa ungdoms- och studentbiljetter.

Ge dig själv en soft start  

Luta dig tillbaka och låt oss organisera för dig med ett startpaket. Vad det är? Jo det är ett supersmidigt sätt att få bästa starten på din resa. Vi ser till att du inte behöver lösa massa praktiska detaljer timmarna efter att du har landat och börjar med transfer från flygplatsen till ditt boende, ett av Metro Manilas bästa hostel: Z Hostel mitt i affärsområdet Makati. Läs mer om startpaketet i Manila här.

Även om du inte har haft en lång flygresa till Manilla passar Z Hostels takterrass perfekt för en fika, häng och träffa intressant folk från alla möjliga delar av världen. En perfekt start på din resa i Filippinerna! 

Boka din flygbiljett och ditt startpaket

I paketet ingår:

  • Qatars flexibla ungdoms- och studentbiljett sträckan Stockholm-Manila-Stockholm
  • Flygplatstransfer när du landar i Manila
  • 1 natts boende på Z Hostel
  • Frukost på Z-Hostel

Flyg Stockholm-Manila-Stockholm & startpaket

Från 6813
Flyg Stockholm-Manila-Stockholm & startpaket
Qatar Airways tar dig till Filippinerna
Boarda planet, ta en bensträckare i Doha innan du fortsätter mot Manila. På flygplatsen i Manila inväntar din transport till ditt boende första natten. Få en skön natts sömn och njut av frukosten på terrassen och du är redo att fortsätta äventyren i Filippinerna.
Mer info & boka paket

OBS! Priserna på flyg varierar beroende på säsong. Be om priser för din önskade reseperiod.


Sen då?

Vet du inte var du ska göra i Filippinerna? No worries! Vi har gott om idéer vi gärna delar med oss av. Kan du tänka dig det ultimata oceaniska äventyret eller volontärarbete där du dyker massor?

  

Kontakta våra reseexperter för all du behöver om att resa i Filippinerna.

 

Qatar Airways 

Relaterade inlägg
Kontakt