• jun28

  Must do's på Australiens östkust

  I och med att Australien är större än hela Europa är det smart att fundera lite på vad du vill prioritera på plats för att undvika att missa dina höjdpunkter. Detta är ett reseförslag som vi brukar föreslå för våra resenärer som blivit väldigt nöjda med sina upplevelser.  

  Mest eftertraktade upplevelserna längs kusten
  Det som är så fördelaktigt med dessa upplevelser är att du kan boka dem på öppna datum vilket innebär att du har garanterad plats på aktiviteterna och ultimat frihet och flexibilitet för när du väljer att göra dem.

   

  Med dessa aktiviteter får du Stor frihet att ta resan som den kommer Garanterad plats på aktiviteterna. Australien är populärt och att vänta till att boka på plats under högsäsong kan vara en mindre bra idé  Allt betalt och klart och du slipper tänka på utgifter på p... Läs mer
 • jun05

  Hur du kan resa och lära dig spanska flytande samtidigt!

  Har du länge gått och funderat på att resa till Centralamerika men känt att språkbarriären hindrar dig? Tänk gärna om! Det är en av alla fantastiska anledningar att resa just dit!

  Det finns en mängd olika och bra alternativ om du vill lära dig spanska. Du kan antingen stanna på ett och samma ställe ell... Läs mer
 • jun02

  5 volontärprojekt du inte vill missa!

  Lär känna destinationen på din resa på ett mer intressant och djupare plan, istället för att bara resa till höjdpunkterna. Ett sätt att komma närmre en destination är genom att volontärarbeta.

  Vi kan ge dig förslag på fina volontärprojekt av olika slag och vill särskilt lyfta 5 volontärprojekt i Centralamerika och Mexiko, där du lär känna... Läs mer
 • jun01

  Är Centralamerika med på din bucketlist?

  Trekking bland bergen, snorkla Karibiska havets i kristallklara vatten, ta det lugnt på stranden… Om du är reseberoende som bara längtar efter nästa storslagna upplevelse lägger vi en röst på Centralamerika! Med resrutten vi föreslår nedan, kommer det bli episkt!

  Flygrutt:

  Stockholm – Mexico City – San José // Panama City – Stockho... Läs mer
 • jun01

  Backpacking i Centralamerika

  I Centralamerika finner du läckra stränder, magiska regnskogar, uråldriga mayaruiner, ett rikt djurliv och härliga kulturer. Det finns massa fantastiska saker att uppleva i Centralamerika och ett utmärkt sätt är att backpacka i flera av länderna.


  För att uppleva maximalt av Centralamerika rekommenderar vi starkt att du reser overland istället för att f... Läs mer
Kontakt