Backpacking i Centralamerika

Backpacking i Centralamerika

I Centralamerika finner du läckra stränder, magiska regnskogar, uråldriga mayaruiner, ett rikt djurliv och härliga kulturer. Det finns massa fantastiska saker att uppleva i Centralamerika och ett utmärkt sätt är att backpacka i flera av länderna.

För att uppleva maximalt av Centralamerika rekommenderar vi starkt att du reser overland istället för att flyga mellan länderna. Häng med på en äventyrsresa med andra backpackers som tar dig från Costa Rica till Panama.

Boka mellan 6-30 juni och få 15% RABATT på äventyrsresan!

Bokningsperiod: 6-30 juni 2017
Reseperiod: 1 september 2017 till 28 januari 2018

Panama Experience med 15% RABATT

Från 6239
Panama Experience med 15% RABATT
Boka mellan 6-30 juni 2017
Upplev det ultimata av Centralamerika på den här äventyrsresan! Rulla höfter i San José, besök en kaffeplantage i Boquet och ta dig an vågorna i Santa Catalina. En upplevelse för livet!
Läs mer

Äventyret Panama Experience

Ett 14 dagars äventyr som tar dig hela vägen från San José i Costa Rica ner till Panama. Under dessa 14 dagar kommer du tillsammans med andra backpackers att uppleva några av Centralamerikas absoluta höjdpunkter som du sent kommer att glömma!

Din resrutt:

Dag 1: San Josè

San Josè, Costa Rica - KILROYResan börjar i Costa Ricas huvudstad. Det är en god idé att landa i San José ett par dagar innan äventyret drar igång, så att du hinner se lite av staden. När du ändå är i San José, passa på att utforska de många barer och dansklubbar som finns här och ta MINST en runda på dansgolvet.

Dag 2 & 3: Puerto Viejo de Talamanca

Visit Puerto Viejo de Talamanca in Costa Rica - KILROYNi reser vidare mot Costa Ricas karibiska kust till vackra Puerto Viejo de Talmanca. Gunga till de sköna reggaerytmerna, ta in den avslappnade livsstilen och njut av lata dagar på stränderna i detta tropiska paradis. Vill du vara lite aktiv är det bara att hyra en surfbräda eller bodyboard och kasta dig ut bland vågorna!

Dag 4, 5 & 6: Bocas del Toro

Bocas del Toro, Panama - KILROY
Fjärde dagen kommer ni till Panama och Boscas del Toro. En otroligt vacker provins med tillhörande öar. Det är lummigt och grönt, kristallklart vatten, suverän snorkling och dykmöjligheter här, bli inte förvånad om du blir förbluffad. PS! Passa på att göra ett besök till Red Frog Beach när du är här!

Dag 7 & 8: Boquete

Go whitewater rafting in Boquete, Panama - KILROY
Efter några lata dagar på karibiska kusten och vatten byter ni miljö och reser till Panamas fastland. Ni reser över höglandet till staden Boquete, som är välförtjänt sitt rykte som Panamas äventyrsmecka. Gör aktiviteter som forsränning, ridning eller gör en trekk i dimskogen. Det är även en bra plats att utgå ifrån om du vill besöka någon av Panamas större kaffeplantage.

Dag 9, 10 & 11: Santa Catalina

Surf in Santa Catalina, Panama - KILROY
Nästa stopp: Stillahavskusten och Santa Catalina. Santa Catalina var länge en okänd destination som mest surfare kände till. Platsen är idag känd för att vara ett av de bästa surfspotsen i Centralamerika, och trots detta har denna lugna och mysiga gamla fiskeby klarat sig undan massturismen. Passa på att resa hit nu!

Dag 12, 13 & 14: Panama City

Panama City - KILROY
Alla lyckliga sagor har ett slut, vilket även gäller denna fantastiska äventyrsresa och slutkapitlet är Panamas huvudstad: Panama City. Detta kan vara en av Centralamerikas mest intressanta städer, med sin perfekta balans mellan gammalt och modernt, ett härligt nattliv, bra shopping och sist men inte minst, den världskända Panamakanalen.

Vill du vara med i sagan där du backpackar i Centralamerika?
Hör av dig!

 

Relaterade inlägg
Kontakt