• jul18

  Malaysia & Perentianöarna med flyg & flexibelt busspass

  Flyg till Malaysias pulserande huvudstad Kuala Lumpur och ta dig runt i landet med ett flexibelt busspass. 
  Busspasset ger dig friheten att resa på de datum du själv känner för när du är på plats. På så sätt kan du resa spontant utan problem och ta resan som det kommer när du tar dig genom landet. Nedan presenteras kort några av de stopp som kan göras med busspasset. 


  Upplev magisk street food & pulserande nattliv i Kuala Lumpur
  För de flesta resenärer blir ett besök till Kuala Lumpur kärlek vid första ögonkastet. Denna asiatiska metropol erbjuder allt från historiska tempel, exotiska marknader, kulturella sevärdheter till moderna shoppinggallerior och ett effektivt transportsystem.

  Nattlivet i Kuala Lumpur är enastående och staden känns säker, perfekt även för den som reser ensam.... Läs mer
 • jul14

  Galapagos över- & under ytan och sju dagar i Amazonas djungel

  En kombinerad resa där du börjar med att möta upp andra backpackers från hela världen innan du beger dig ut på egen hand. En unik upplevelse nära natur och djurliv som garanterat sätter ett varmt spår i själen. 
  Du startar din resa från Sverige och landar med flyget i Ecuadors huvudstad Quito. Första natten spenderar du på hotell ... Läs mer
 • jul03

  Första backpackingresan - Plan it like a PRO!

  Wiie, är det äntligen dags för din första backpackingresa? Vi erkänner att vi är aningens avundsjuka. Det är något särskilt första gången en drar iväg och backpackar.

  Vi har samlat restips, -trix och travel hacks om hur du på ett smart och bästa sätt förbereder din resa och kan undvika vanliga ”rookie mistakes”.

  1# V... Läs mer
 • jul01

  Vinn flyg för 2 till Karibien

  Vi älskar att resa! Och vi älskar tävlingar! Vilken kombo kan då vara bättre att sätta ihop dessa två och ha årets stora sommartävling på Instagram där vinnaren kammar hem en fantastisk resa (flygbiljetter) för två personer med KLM till Karibien?!

  Hur gör jag för att vara med i tävlingen? Allt du behöver göra är att följa @KILROYSweden på Instagram, lägg... Läs mer
 • jul01

  Svar på alla dina frågor innan du bokar en backpackingresa

  Vad gör du när du har en liten budget men ändå vill resa jorden runt?  Låt oss hjälpa dig i djungeln av destinationer och kostnader.

  1. Hur mycket kostar en resa jorden runt? Det kommer inte bli det billigaste du köpt, men vi garanterar dig att det blir det mest värdefulla! Alla minnen du kommer... Läs mer
Kontakt