Galapagos över- & under ytan och sju dagar i Amazonas djungel

Galapagos över- & under ytan och sju dagar i Amazonas djungel

En kombinerad resa där du börjar med att möta upp andra backpackers från hela världen innan du beger dig ut på egen hand. En unik upplevelse nära natur och djurliv som garanterat sätter ett varmt spår i själen. 


Du startar din resa från Sverige och landar med flyget i Ecuadors huvudstad Quito.
Första natten spenderar du på hotell i Quito där du möter upp andra backpackers från hela världen och bekantar er med er lokala guide. 


CAMPING & ISLAND HOPPING PÅ GALAPAGOS


Galapagos -beautyTillsammans flyger ni ut till ön Santa Cruz på Galapagos där campingäventyret och den fascinerande närheten till djurlivet börjar. Campar gör ni runt om på de olika öarna i natursköna omgivningar. 

Ni kommer bland annat besöka platser som Playa Negra Beach, Sierra Negra vulkanen, lavatunnlar och förhoppningsvis möta Galapagos största sköldpaddor.


FUNDIVING & SNORKLING

Galapagos -dfiving

Galapagos -Diving -1
Du bryter av ditt första äventyr och beger dig på egen hand mot 4 dagars Fundivning som också är här på ön Santa Cruz. Har du ett Open Water Certifikat får du uppleva dykningen i Galapagos och har goda chanser att få dyka med hammarhajar, sköldpaddor, marine Iguanas och sjölejon. Har du inte ett certifikat kan du fortfarande simma bland djurlivet med fantastisk snorkling. 

LOCAL LIVING I AMAZONAS DJUNGEL

Amazone

Amazonas -tena -local -living
Local living kan se olika ut, detta är ett exempel på en relaxehörna i en djungelhydda.

Efter din tid på Santa Cruz flyger du tillbaka till Quito för att påbörja din upplevelse i Amazonas djungel med lokalbefolkningen. Från Quito åker du till Tena där du får lära dig om bland annat medicinska växter, besöka förtrollande vattenfall och chanser att se några av de alla djur som bor i djungeln. Här spenderar du sju dagar och tar in mystiken från naturen och djungeln remotely.

Efter campingäventyret med andra backpackers, dina upplevelser under havsytan och sju dagar i Amazonas djungel har du en massa nya erfarenheter, intryck och minnen med dig på flyget hem.

Vill du veta mer om detta upplägg, få svar på dina frågor eller boka ditt äventyr kontaktar du oss nedan. 


EXEMPELFÖRSLAG PÅ AVRESA I NOVEMBER


Detta är ett bokningsbart exempel. Det är flexibelt med avresa och hemresa när det passar dig och dina önskemål oavsett tid på året. 

Flyg ditresa:
06NOV ARLANDA - AMSTERDAM 19.50 – 21.55
07NOV AMSTERDAM - QUITO 10.15 - 16.15 

Flyg hemresa:
24NOV QUITO - AMSTERDAM 17.40 – 13.35 
25NOV AMSTERDAM - ARLANDA 14.35 - 16.35

Pris: 36 900 sek 

I priset ingår samtliga flygbiljetter, aktiviteter, boende, de flesta måltider, lokala guider samt avbeställningsskydd. Observera att priset är rörligt beroende på tidpunkt för avresa. 

Kontakt & bokning

Kontakt & bokning
Kontakta oss för att få veta mer om resan, kika på andra alternativ eller för bokning. Under våra öppettider hittar du oss även på telefon eller i chatten.
Reserådgivning Mejla oss
Kontakt