Vinn flyg för 2 till Karibien

Vinn flyg för 2 till Karibien

Vi älskar att resa! Och vi älskar tävlingar! Vilken kombo kan då vara bättre att sätta ihop dessa två och ha årets stora sommartävling på Instagram där vinnaren kammar hem en fantastisk resa (flygbiljetter) för två personer med KLM till Karibien?!

Hur gör jag för att vara med i tävlingen?

Allt du behöver göra är att följa @KILROYSweden på Instagram, lägga upp en bild som du bäst tycker beskriver vad ett paradis är lägga till hashtag #HereIsMyParadise. Din bild och tävlingsbidrag kan vara på vad som helst så länge temat är rätt och symboliserar paradis för dig! Du får gärna lägga till i bildbeskrivningen och förklara varför bilden är ett paradis för dig.

  1. Följ @KILROYSweden på Instagram.
  2. Lägg ut en bild som bäst beskriver vad ditt paradis är (helt subjektivt) och tagga bilden med #HereIsMyParadise och @KILROYSweden.
  3. Tagga även en vän i bilden. Blir du den lyckliga vinnaren ska du ju inte resa ensam!
  4. En kan delta med upp till 3 bilder per person och sista tävlingsdag är 31 juli 2017 kl. 23:59.

Kom ihåg att du måste ha en öppen profil för att kunna delta i tävlingen. Har du en stängd/privat profil kan vi tyvärr inte se din bild/tävlingsbidrag.

Vad kan du vinna?

Blir du den lyckliga vinnaren kan vi lätt säga att du har ett fantastiskt äventyr framför dig. Häng med till Karibien och utforska magiska öarna Aruba, Curacao och Sint Maarten.

Drömresan: Caribbean Paradise

Drömresan: Caribbean Paradise
Är du den lyckliga vinnaren har du denna läckra resa att se fram emot!
Spana in resan

 

 


Tävlingsegler & -villkor

  • Tävlingen pågår fram till 31 juli 2017 kl. 23:59. Tävlingen är öppen för personer med en bostadsadress i Norge, Sverige, Danmark och Finland. Anställda hos KILROY eller KLM, samt deras nära familjemedlemmar får inte vinna tävlingen.

  • Det finns ingen åldersgräns för att delta i tävlingen, men om vinnaren är under 18 år måste denne resa med en förälder eller nära anhörig.

  • Det finns ett pris och en vinnare kommer att utses i tävlingen bland tävlingsbidrag från alla länder som nämns ovan.

  • En jury bestående av representanter från KILROY väljer en vinnare bland de foton som är märkta med #hereismyparadise. Vinnaren kommer att kontaktas via Instagram strax efter tävlingens sista tävlingsdag.

  • En får bara delta i tävlingen med sina egna bilder. Det är deltagarnas eget ansvar att se till att de har full rätt att använda bilderna i fråga. Deltagarna bör också se till att få samtycke av personer som kan komma att finnas med på deras bilder/tävlingsbidrag.

  • Genom att delta i tävlingen accepterar en automatiskt regler och villkor för tävlingen, att ens namn, bild/tävlingsbidrag och instagramprofil publiceras på KILROYs webbplats, Facebook-sida och Instagram i samband med offentliggörandet av vinnaren. Vi förbehåller oss också rätten att använda bilder på Facebook och på KILROYs webbplatser och använda bilder taggade med #hereismyparadise till marknadsföringsaktiviteter i samband med tävlingen. Alla bilder kommer att krediteras med namnet på den aktuella instagramprofilen.

Priset
Vinnaren och en lycklig vän vinner en flygbiljetter till Karibien med KLM till ett värde av ​​ca 25 600 SEK. Priset omfattar endast flygbiljetter i ekonomiklass.

Fickpengar och uppehälle är på egen bekostnad. Vinnaren och dess reskamrat ansvarar själva för att de har giltiga pass och samt för eventuella visum, vaccinationer och reseförsäkringar. 

Priset kan inte bytas mot kontanter eller andra produkter eller tjänster. Priset är personligt och kan inte överlåtas.

Resrutt: Stockholm - Aruba - Curaçao - Sint Maarten - Stockholm

Reseperioden är begränsad till 8 januari 2017–24 december 2018. Det är inte möjligt att resa mellan 20 december 2017 och 5 januari 2018. Resan måste bokas genom någon av KILROYs reseexperter senast 23 december 2017.
 

Tävlingen arrangeras i samarbete med:

Kl Logo 

Taggar: Karibien
Relaterade inlägg
Kontakt