• okt03

  Josefines sommar på Camp Quinebarge

  Är du nyfiken på hur det är att uppleva den amerikanska traditionen – att jobba som campledare? Låt dig inspireras av Josefine som delar med sig av sin historia!

  Hejsan allihopa! Jag heter Josefine Westlund. Jag är 21 år och kommer från Karlstad i Värmland. Jag jobbade som Summer Camp Counsellor i USA under sommaren 2017. Mitt camp heter Camp Quinebarge och ligger i Moultonborough, New Hampshire, USA. Det är ett camp för både tjejer och killar.   Kul och lärorikt Jag hade i huvudsak ansvar för ca 8 tjejer tillsammans med en till counsellor. Under sommarens gång lämnade barn och det kom nya. Så därför fick jag chansen att jobba med både 12-13 åringar samt 6-10 åringar. Det tyckte jag var väldigt kul och lärorikt då jag fick prova på 2 helt olika jobb.

  Med de äldre behövdes det till exempel inte, på samma ni... Läs mer
 • sep27

  Summer Camp i USA

  Av Manda
  Beskriver andra dig ofta som vänlig, ansvarsfull, aktiv och som en god lagspelare? Är du dessutom nyfiken på hur det är att ta sig an rollen som campledare på ett klassiskt amerikanskt summer camp? Då har vi en perfekt möjlighet för dig nästa sommar! 

  Just nu får du som ansöker till summer camp i USA innan den 31 oktober early bird-priset 7 500 SEK (ordinarie pris 8 ... Läs mer
 • sep27

  Hit reser vi under 2018

  Har du tröttnat på knökfulla turiststränder runt medelhavet och vill se något som ger mer intryck? Vi har listat några av våra favoritresmål som vi tror kommer bli riktiga storsäljare under nästa år. Låt dig inspireras!

  1. Sri Lanka


  Att Sri Lanka skulle bli en mycket populär destination har vi på KILROY tjatat om sedan 2013. Sedan dess har Sri Lanka so... Läs mer
 • sep13

  Följ med Lynn på en härlig roadtrip Down Under

  Du kanske har hört om Great Ocean Road, Fraser Island och East Coast, klassiska resmål i Australien. Nu glömmer vi dem och hänger med Lynn på hennes äventyr i Australiens outback. Trodde du att du visste om det mesta Australien har att erbjuda… Låter platserna Lynn ska till bekant?

  Om du är taggad på att spana in Australiens outbacks råa na... Läs mer
 • sep11

  Oförglömliga äventyr i Australiens outback

  Om du drömmer om att uppleva det autentiska och genuina Australien, förstår vi din längtan! Det finns inget bättre än att lämna sin intensiva vardag i utbyte mot att ladda batterierna med nya uppfriskande upplevelser. Scrolla ner och läs vidare för förslag och inspo! 

  Just nu har du chansen att uppleva några av de mäktigaste soln... Läs mer
 • sep01

  Bästa tipsen till din roadtrip i Australien

  Australien är ett perfekt land att göra en roadtrip i. För att du har friheten att resa i din egen takt och kommer under vägen till de olika destinationerna att passera sjukt varierande och vacker natur, städer och landskap. Här har du ett gäng sköna och nödvändiga tips samlat inför din roadtrip i Australien, så att du slipper slösa ti... Läs mer
 • sep01

  10 saker som borde vara högst upp på din bucketlist i Australien

  Vi tröttnar aldrig på Australien! Vi är många som drömmer oss bort till surfing på östkusten, segling och dykning i Whitsundays och stadslivet i Sydney. Men hur är det i de norra och södra delarna av Australien? Här kommer 10 aktiviteter som du inte får missa när du reser i Australiens södra och norra delar! 

  ... Läs mer
Kontakt