Följ med Lynn på en härlig roadtrip Down Under

Följ med Lynn på en härlig roadtrip Down Under

Du kanske har hört om Great Ocean Road, Fraser Island och East Coast, klassiska resmål i Australien. Nu glömmer vi dem och hänger med Lynn på hennes äventyr i Australiens outback. Trodde du att du visste om det mesta Australien har att erbjuda… Låter platserna Lynn ska till bekant?

Om du är taggad på att spana in Australiens outbacks råa natur, tropiska Northern Territory och vinregionerna söderut, är detta något du bör följa på Insta! En roadtrip från Adelaide till Darwin, genom South Australia och Northern Territory kommer att bjuda på en hel del fantastiska landskap och nationalparker du inte troligen inte känner till.

Roadtrip i Australien med Lynn

Mer om Lynn: 

Lynn är 21 år och bor i Veldenhoven, Nederländerna. Hon älskar att skriva, upptäcka nya platser och är en riktig foodie. Lynn ska nu iväg på sin första backpackingresa efter sin examen! Det är även första gången Lynn reser till Australien. Följ hennes resa för att få du en bra bild av vad du kan uppleva på en roadtrip i Australien. Spana in Lynns Instagram för att få reda på mer om henne.

Följ oss på Instagram för att inte missa Lynns spännande äventyr i Australien och roadtrip i Australiens outback.

Rutten 'The Explorers Way' går genom Australiens "ryggrad"

Start: Adelaide
Slut: Darwin
Längd: 2-3 veckor

Roadtrip genom Australiens ryggrad: The Explprer's way

 

Mobilt boende på en roadtrip 

Lynn kommer att fara runt the Ozzie Outback i en egen Mighty campervan från THL som kommer att vara hennes hem under tre veckor. Skulle en sådan kunna  vara perfekt för din nästa roadtrip?
 

Mighty Campervan – upp till 3 personer

Kontakta oss för prisförslag
Mighty Campervan – upp till 3 personer
Denna campervan är perfekt för två personer som ska göra en roadtrip. Ni har eget kök, förvaring och säng i ett. Släng er ut på vägarna för ett episkt äventyr Down Under!
Mer om Mighty campervan
Vill du också göra denna roadtrip?
Kontakta oss
Är du på jakt efter en campervan till din roadtrip?
Spana in alla!

 

Relaterade inlägg
Kontakt