5 anledningar att åka till Bali i sommar

5 anledningar att åka till Bali i sommar

För dig som börjar du känna dig redo att planera in årets sommarresa – här är 5 härliga anledningar att resa till Bali i sommar.  

1. Perfekt klimat

Jakten på perfekt väder och klimat till sommarresan tar slut här. På Bali kan du njuta av behaglig värme under en blå himmel. Säg farväl till slask och gråa dagar hemma i Sverige.

2. Ett vått paradis

På Bali får uppleva det bästa av havet, både ovan och under ytan. Surfa perfekta vågor eller utforska havets hemligheter med egna ögon. Häng på till ett av våra många surfcamp eller ta en dykkurs bland färggranna koraller och urgamla vrak.

Är du den gillar att vara aktiv men trivs bäst på land? Då har vi en tuff och härlig utmaning för dig - ta en vecka eller ett par på Fitness Bootcamp, Bali.

På Bali finns perfekta vågor för alla nivåer - Sommarresa till Bali

3. Budgetvänligt!

2-3 veckor på Bali behöver absolut inte ruinera dig. Prata med våra beresta och resepassionerade reseexperter. De delar med sig av sina bästa tips samt kan ge dig schysta reseförslag på flyg, boende och/eller aktiviteter, utifrån dina behov. Ha en magisk sommar på Bali utan att det kostar skjortan. 

4. Båtluffa i fantastisk miljö

Party på Gili Trawangan, cykeltur och yoga i Ubud och dyk med manta rays på Nusa Lembongan. Runt Balis grannöar har du massor av aktiviteter att välja bland och amazing natur att insupa! 

Upplev praktfulla tempel omgivet av vacker natur på Bali - Sommarresa till Bali

5. Gör skillnad som volontär

På Bali kan vi hjälpa dig att hitta volontärprojekt där du gör skillnad. Kom närmre lokalbefolkningen, deras kultur och samhälle genom att volontärarbeta med barn eller hjälp till att skydda havssköldpaddan och deras marina hem på grannön Nusa Penida.

Att volontärarbeta med skölpaddor på Bali är en otrolig upplevelse - Sommarresa till Bali     

Lockar det med en resa till Bali?
Fråga oss vad du vill!

 
Vi på KILROY älskar att resa och vi vill att fler unga människor ska få upptäcka världen. Därför hjälper våra reseexperter dig att skräddarsy din resa utefter din budget och dina önskemål.

Dessutom är vi bästa kompis med de flesta stora flygbolagen! Det gör att vi kan boka billiga specialbiljetter som du inte kan hitta genom de vanliga sökmotorerna.

Kontakta oss idag och berätta om din drömresa så tar vi fram ett reseförslag – helt kostnadsfritt!

Relaterade inlägg
Kontakt