4 roadtrips i USA & Kanada - dela upplevelser med andra resenärer

4 roadtrips i USA & Kanada - dela upplevelser med andra resenärer

Är du redo att göra en episk roadtrip där du slipper sitta bakom ratten själv? Du behöver inte ha koll på vilka skyltar ni ska följa eller när det är dags att tanka för att slippa soppatorsk mitt i ingenstans. Fantastico!! Då rekommenderar vi starkt att du spanar in dessa 4 upplevelserika roadtrips nedan, där du reser med andra och kommer att dela massa härliga intryck med! 

Som du säkert redan vet har Nordamerika några av världens mest imponerande naturupplevelser på vår jord! Lägg till häftiga storstäder och karaktäristiska mindre platser med nationalparkerna, så har du kanske allt en behöver för en roadtrip?! Då många upplever delad glädje – dubbel glädje, vad kan passa bättre än att göra din drömroadtrip tillsammans med andra unga och likasinnade på andra sidan Atlanten?

Ingår i alla roadtrips nedan:

  • All transport mellan destinationerna
  • 1 guide (2 guider om ni är fler än 13 deltagare i gruppen)
  • Boende (hostell eller camping)
  • Majoriteten av måltiderna
  • Entréavgifter till nationalparker, monument, etc. till de aktiviteter som ingår

Låt oss presentera: 4 episka roadtrips där du reser i grupp, som du kan dela minnen och intryck med, vi blir inte förvånade om du blir med nya vänner på köpet!

1. New Orleans till San Francisco (eller vice versa)

Experience New Orleans on your road trip in USA
En roadtrip där du åker med din grupp genom landet, mellan New Orleans och San Francisco. Under denna roadtrip får ni bl.a. uppleva mystiska Roswell, mäktiga Grand Canyon, blinkande Las Vegas, storslagna Yosemite National Park, för att bara nämna några av höjdpunkterna.

New Orleans till San Francisco

Från 14790 SEK
New Orleans till San Francisco
15 dagar
15 upplevelserika dagar mellan New Orleans och San Francisco. Du kan börja i vilken som av städerna, oavsett kommer det garanterat att bli en minnesvärd resa!
Läs mer här!

 

2. Det bästa av östra USA & Kanada
Experience Niagara Falls with KILROY

Denna roadtrip påbörjas och avslutas i ”The Big Apple” aka. New York. Första stoppet tar er till Philadelphia, följt av huvudstaden Washington D.C. Sedan är det dags att med egna ögon se det storslagna Niagarafallen innan ni tar er över till Kanada och gör ett hattrick till de tre städerna: Toronto, Montreal och Ottawa. Tillbaka i USA kör ni till Boston, vidare mysiga Cae Cod och dess charmiga stränder, innan ni avslutar i New York.

Östra USA & Kanada

Från 13590 SEK
Östra USA & Kanada
14 dagar
14 dagas nöje börjar i New York och kommer att bestå av: mäktiga Niagarafallen, det bästa av Kanada och flera andra läckra platser innan ni avslutar i New York.
Läs mer här!

 

3. Southern cross country: New York till San Francisco
Experience nashville on this epic road trip with KILROY

Res kust till kust i USA på denna episka roadtrip, ni kör hela vägen mellan New York till San Francisco på 22 härliga dagar. Längs vägen kommer ni att se episka landmärken, spektakulära nationalparker och karaktärsfulla städer som Nashville, Memphis, Austin och Las Vegas. Låt drömmen bli sann och res med andra likasinnade i USA!

Southern cross country

Från 20230 SEK
Southern cross country
22 dagar
Denna resa går kust till kust och är drömmen för den som vill uppleva USA:s båda kuster och sydstaterna däremellan.
Läs mer här!

 

4. All in: Kust till kust… och tillbaka!
Amazing Nature In Yellowstone | road trip with KILROY

43 episka dagar som både påbörjas och avslutas i San Francisco. Första omgången kör ni mot östkusten genom norra delstater och på tillbakavägen genom södra delstater. Vill du se så mycket som möjligt av USA är denna roadtrip klockren! Du kommer att se så mycket, så att välja ut ett urval är en riktig utmaning i sig. Spana in hela resplanen nedan, men var beredd på att du kanske bara måste åka efter att ha sett den. Don’t say we didn’t warn you!!

Kust till kust dubbelt upp!!

Från 38390 SEK
Kust till kust dubbelt upp!!
43 dagar
43 dagar med alla element du kan drömmar om i USA. Resan går från San Francisco till New York - genom norra delstaterna och tillbaka genom södra delstater till San Francisco. Gör dig redo!
Läs mer här!

 

Skulle det vara så olyckligt att INGEN av ovan roadtrips faller dig i smaken, hör bara av dig så hittar vi något som passar dig. Självklart kan vi hjälpa dig att fixa flyget också.

Vill du veta mer om roadtrips i grupp?
Släng iväg ett mail till oss!
Relaterade inlägg
Kontakt