Poddtips: Sandy och Zäta vill inspirera andra till positiv förändring!

Poddtips: Sandy och Zäta vill inspirera andra till positiv förändring!

Tillsammans med kända och okända gäster diskuterar Sandra Stadelmann och Therese Zätterqvist aktuella frågor som kroppshets, jämställdhet och inkludering men också kärlek, miljöhot och att resa själv.

 

Du som lyssnar är en viktig del av dialogen som skapas och i Facebookgruppen "Sandy & Zätas kompisar" finns möjligheten att prata vidare om ämnen, tankar och känslor.

KILROY är ett stort fan av Sandy och Zäta och deras ambitioner och vilja att skapa en positiv förändring för sig själva såväl som deras lyssnare. KILROY har tidigare peppat Sandy's podcast Respodden där lyssnarna fick följa med henne på en jorden runt resa och få inblick i hur det är att resa själv som tjej. 

Podden finns där poddar finns

Itunes
Acast
Podbean

Taggar: Poddtips
Kontakt