Äventyra i Filippinerna - en resa av hög kvalitet

Äventyra i Filippinerna - en resa av hög kvalitet

Du har hört om det, du har drömt om det, du har dreglat över det och nu är det dags att äventyra i det: spännande och soliga landet Filippinerna. Ett land som är känt för sina läckra stränder och många paradisöar. Men det som många missar är de nervkittlande äventyr, upplevelser, smaker, vyer och historian som ger ett djupare och mer bestående intryck.

Få en uppfattning av vad du kan göra, det kan spara dig tid på research av guldkorn; ju tidigare planen är klar desto snabbare kan du sticka iväg! Det här reseförslaget i Filippinerna börjar urbant i huvudstaden Manila, som även har mycket fin natur omkring sig. Sedan går nästa plan mot nya eskapader på öarna Cebu och Bohol. Vi berättar mer nedan!   

Campaign Mayjun Philippines Map 1380X776px En

I reseförslaget ingår:

  • Flyg tur och retur 
  • 5 dagars äventyr runt Manila
  • 5 dagars äventyr runt Cebu.

Eftersom det här bara är ett förslag kan du alltid välja och vraka vad som ska ingå i din resa, säg bara till så skräddarsyr vi åt dig.  

Tips Filippinerna - ett reseförslag av hög kvalitet

Från 19 060 kr
Tips Filippinerna - ett reseförslag av hög kvalitet
Vad ingår: Flyg till Istanbul - Manila - Cebu - Manila - Istanbul och hem igen, PLUS 10 dagars äventyr där det ingår aktiviteter, 8 nätters boende, 8 frukostar och 4 luncher.
Få mer info och ett prisförslag


Start på äventyret i Filippinerna 

Det blir en skön start på resan. Du blir upphämtad direkt efter att ha landat Manilas flygplatsen i Manila och slipper jaga taxi efter en lång flygresa. 

Esperience the Philippines, Manila - KILROY

Dina första 5 dagar i Filippinerna är du i Manila och gör dagsutflykter till både urbana miljöer och till lugna natursköna platser utanför staden.

Vandra på världens minsta vulkanen Taal, som är aktiv - men underskatta den inte för det. Den är större än vad det kan låta och utsikten är magnifik! Besök båte populära attraktioner i staden och historiska platser, utforska Manilas centrala område Makati. Avsluta sedan med en 17 km lång båttur mot Pagsanjan Falls genom starka strömmar och spännande stränder - din adrenalinnivå kommer att stiga!  

Experience the amazing Philippines - Taal crater lake

Sen har du en egen dag i Manila utan planer och visst finns det fortfarande mycket att göra! Kom närmre Filippinernas kultur, besök fler stadsdelar eller gå bananas med shopping i stadens gallerior - innan du flyger vidare till ön Cebu.

Kommande 5 dagar är det nya upplevelser att njuta av. Du blir även upphämtad på Cebus flygplats. Här kommer du besöka vackra tempel och andra gamla byggnader samt chilla och njuta av ö-livet. 

På Cebu får du en intressant inblick i kulturen och får se mer av filippinska konstnärers verk samt resa bakåt några århundraden i tiden genom besök intressanta museum och slutligen en stor gitarrfabrik!  

Philippines, Cebu - Taoist Temple

Sista stoppet på denna magiska resa har ännu mer ö-liv på paradisön Bohol. Förutom att chilla i hängmattan på vackra sandstränder med utsikt över det udda geologiska fenomenet Chokladkullarna (närmare 1268 chokladfärgade kullar av kalksten - vilken vy!), finns det mer kultur och historia att hämta här. Bohol har även pinfärsk och utsökt fisk och skaldjur att äta. Du har även chansen att se mer av Filippinernas fina natur och djurliv, däribland det söta filippinska spökdjuret.

För den resenär som vill få fantastiska intryck har kommit rätt när hen väljer Filippinerna!

   

Experience the Philippines with KILROY - Chocolate Hills, Bohol

Om det här väcker din nyfikenhet och ger ett sug kan du alltid läsa mer om de två äventyrsresorna nedan. Vill du få ut mer eller göra andra saker finns våra reseexperter redo att ge sin expertis, så att du får den perfekta resan för dig!  

Manila, Tagaytay & Pagsanjan Discovery

Manila, Tagaytay & Pagsanjan Discovery
5 dagar
Combine the best of the city life, beautiful nature of the countryside, aimless wandering and planned activities. Trekking, rafting, culture, history and much more!
Läs mer!

Cebu & Bohol Discovery

Cebu & Bohol Discovery
5 dagar
Enjoy the island life in Cebu and Bohol. Amass new landscapes to your memory bank, admire graceful details of artisan work and be amazed by temples, shrines, forts, and unique nature and animals.
Läs mer!

 

Testa gratis reserådgivning och få ett gratis reseförslag till din drömresa

    

Relaterade inlägg
Kontakt