Presentkort

Letar du efter den perfekta presenten? Sluta leta! Ett presentkort från KILROY är en uppskattad present till dem som älskar spännande äventyr och att resa. Köp ett KILROY presentkort och mottagaren kan själv välja vad hen vill köpa, oavsett om det är en resa till en ny stad, en längre jorden-runt resa eller något däremellan.
Beställ ett presentkort idag
Beställ


Vem vill inte ha ett presentkort på resor? Ett presentkort på resor är enkelt att ge bort och är perfekt till julklappen, examenspresenten eller varför inte på alla hjärtans dag. Önska dig eller ge bort ett minne för livet!  

KILROYs presentkort för alla tillfällen

  • Födelsedag
  • Jul
  • Studentpresent
  • Alla hjärtans dag

… eller vid något annat jubileum eller firande!

Vad du kan få för ditt presentkort på resor

När du har ett presentkort på resor hos KILROY bestämmer du själv vad du ska uppleva för presentkortet. Vad sägs om en jorden runt-resa, surfkursdykkurs eller safari? KILROY erbjuder resor, äventyr och aktiviteter för alla smaker. Du kan bl.a. välja bland:

Spana in alla KILROYs Äventyrsresor & Upplevelser och hitta mer inspiration på KILROY tv.

Hur köper du ett presentkort på resor hos KILROY

Du kan köpa KILROYs presentkort i våra butiker eller via telefon/mejl genom våra reseexperter, eller direkt här på vår webb.

Beställ ett presentkort idag
Beställ

 

Presentkort FAQ

 

Var kan jag använda mitt presentkort?
Du kan använda ditt presentkort från KILROY i alla våra butiker i Sverige.

Kan jag använda mitt presentkort från KILROY till att boka produkter online?
I dagsläget går det inte att använda presentkortet som betalning online, men du kan däremot skicka in ditt presentkort till KILROY och få motsvarande belopp återbetalat i efterhand.Kan jag använda mitt presentkort över telefon?
Du kan inte lösa in ditt presentkort som betalning över telefon, men du kan göra bokningen över telefon och sända presentkortet för inlösen.

Vad händer om mitt presentkort från KILROY blir stulet eller om jag tappar bort det?
Eftersom presentkortet är en värdehandling kan det inte lösas in om det blir stulet eller borttappat.

Behöver jag ha med mig mitt presentkort från KILROY för att kunna lösa in det?
Ja – du behöver ha med dig ditt presentkort från KILROY så att du kan ge det till KILROY när du vill använda det för att köpa något.

När går KILROYs presentkort ut?
Värdet på KILROYs presentkort gäller i 2 år från utställandedatum.

Kan jag ge mitt presentkort till en annan person?
Nej – värdet på ditt presentkort från KILROY är personligt.

Kan jag få pengar tillbaka för hela eller delar av mitt presentkort?
Nej – presentkortet kan inte lösas in mot kontanter, men du kan dela upp värdet och använda vid flera tillfällen inom 2 år från utställandedatumet.

Kan jag ge mitt presentkort till någon annan?
Ja, men bara genom att inkludera ett skriftlig och undertecknat dokument som du bifogar presentkortet. Kontakta KILROY för detaljer. Båda dokumenten skall överlämnas till KILROY vid inlösen.

Vem kontaktar jag om jag har andra frågor gällande mitt presentkort från KILROY?
Vänligen kontakta våra reseexperter via email [email protected]

 

Villkor för KILROYs presentkort

KILROYs presentkort kan användas hos KILROY Sweden AB som hel- eller delbetalning av reseprodukter för presentkortets värde. KILROYs presentkort kan EJ användas för att köpa produkter online – hitta inspiration på travels.kilroy.se och kontakta sedan våra reseexperter. KILROYs presentkort är personligt och kan EJ överlåtas och måste användas inom 2 år från utställandedatum. KILROYs presentkort kan inte lösas in mot kontanter eller återbetalas.

Kontakt