Reseförsäkringar

En komplett reseförsäkring kostar lika mycket som två burkar Coca-cola per dag. Om du glömmer att köpa en försäkring (eller förlänga den) står du ensam som ekonomiskt ansvarig om något skulle hända under din resa. Det kan lätt kosta mer än 7000 kr per dag att bli inlagd på ett sjukhus utomlands. Har du råd med det?

När du är ute och reser är det väldigt viktigt att du använder din Europeiska ERV-reseförsäkring om olyckan är framme. Vi rekommenderar dig att ringa Europeiska ERV om du har frågor eller känner dig osäker. Det finns inga dumma frågor och du kan ringa ERVs larmcentral dygnet runt från alla delar av världen på telefonnumer:  +46 770 456 920.

Välj din reseförsäkring nedan och läs mer.

Reseförsäkring Ung

Reseförsäkring Ung
Teckna försäkring Ung så kan du fokusera på att ha njuta istället. Ung är en billig och bra reseförsäkring för dig under 36 år, som gäller för resor i hela världen och som även täcker t.ex. dykning, surfing eller fallskärmshopp.
Läs mer eller teckna

Reseförsäkring Plus

Reseförsäkring Plus
Reseförsäkring Plus passar alla resor och ger dig möjlighet att skapa en försäkring helt utifrån dina önskemål och behov. Med Reseförsäkring Plus kan du tryggt luta dig tillbaka och njuta av din resa – vi är med dig hela vägen.
Läs mer ellet teckna

 

I samarbete med Europeiska ERV

In cooperation with Europeiska ERV

Kontakt